Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μητροπολίτης, Δήμαρχος και πολλοί Καλαβρυτινοί στην εκδήλωση για το "Τάμα του Έθνους"

Με την συμμετοχή πολλών Καλαβρυτινών πραγματοποιήθηκε ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών (30/1/16) στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοσπηλαιωτί...


Με την συμμετοχή πολλών Καλαβρυτινών πραγματοποιήθηκε ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών (30/1/16) στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοσπηλαιωτίσσας στην Αθήνα η Θεία Λειτουργία υπὲρ του Πανελληνίου Ἱεροῦ Προσκυνήματος του Τάματος του Έθνους. Στην Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλέιας κ.κ. Αμβρόσιος και παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουράς, ο τ. υπουργός κ. Αν. Ζαΐμης, ο επίτιμος Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Γ.Κοσμάς, ο υπεύθυνος τύπου της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Ν. Κυριαζής, ο Πρόεδρος των Κρινοφυτινών κ. Κ. Κατσιάρης, ο Πρόεδρος των Δρυμοτών κ. Αθ. Χριστοδουλόπουλος, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Ν. Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι. 
Την όλη εκδήλωση διοργάνωσε το Σωματείο Φίλοι του Τάματος του Έθνους, πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Αναγνωστόπουλος από το Σοποτό Καλαβρύτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.