HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αθ.Γιαννακόπουλος για τον νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Ιωάννη Καρατζιά

γράφει ο Υποστράτηγος Π.Υ. ε.α.  Αθανάσιος Γιαννακόπουλος  Άξιε και ικανέ, φίλε Γιάννη Καρατζιά, επί τη αναλήψει υψηλών καθηκόντων σα...

γράφει ο Υποστράτηγος Π.Υ. ε.α. Αθανάσιος Γιαννακόπουλος 
Άξιε και ικανέ, φίλε Γιάννη Καρατζιά, επί τη αναλήψει υψηλών καθηκόντων σας, σας συγχαίρω θερμώς, και είμαι πεπεισμένος ότι θα ανταποκριθείτε επάξια στην αποστολή που σας ανατέθηκε από την Πολιτεία.
Η μεγάλη σας υπηρεσιακή κατάρτιση, η προσφορά σας και το ήθος σας, δικαιωματικά και επάξια, σας οδήγησαν να αναλάβατε την Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.
Ανταποκριθήκατε μέχρι σήμερα, από κάθε θέση που κατείχατε, σε άριστο βαθμό.
Η επιλογή σας στη θέση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, πιστεύω ότι θα σφραγίσει θετικά την πορεία του Σώματος, και με τις αποφάσεις σας θα γραφτούν νέες και λαμπρές σελίδες, όπως του αρμόζει.
Θερμά συγχαρητήρια Γιάννη μου, για τη θέση που σου ανέθεσε η Πολιτεία, και είναι βέβαιο ότι η ασφάλεια και η προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών, θα εξασφαλιστεί σε άριστο βαθμό......!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.