HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πιστώνονται τα Ανταποδοτικά Τέλη της ΔΕΗ - Αφορά Κλειτορία, Άρμπουνα, Κερπινή, Ρογούς, Πλατανιώτισσα

Περίπου 18 εκατ. ευρώ θα πιστωθούν οι λογαριασμοί ρεύματος από το ανταποδοτικό τέλος για τους οικιακούς καταναλωτές σε περιοχές όπου λ...

Περίπου 18 εκατ. ευρώ θα πιστωθούν οι λογαριασμοί ρεύματος από το ανταποδοτικό τέλος για τους οικιακούς καταναλωτές σε περιοχές όπου λειτουργούν σταθμοί ΑΠΕ σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Ενέργειας. Να υπενθυμίσουμε ότι το μέτρο αυτό είχε ανακοινωθεί απο τον Δεκέμβριο του 2014.
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, υπέγραψε την απόφαση με την οποία εγκρίνεται η διάθεση των ποσών από σταθμούς Α.Π.Ε. που βρίσκονται σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές Κοινότητες, για τα έτη 2010-2014, «Επιμερισμός ειδικού τέλους στους οικιακούς καταναλωτές σε περιοχές όπου λειτουργούν σταθμοί ΑΠΕ».
Στα Καλάβρυτα τα ανταποδοτικά τέλη που θα πιστωθούν στους δικαιούχους είναι: 
ΑΧΑΪΑΣ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΑΡΜΠΟΥΝΑ
4,374.86
ΑΧΑΪΑΣ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΚΕΡΠΙΝΗΣ
23,440.79
ΑΧΑΪΑΣ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ
4,374.86
ΑΧΑΪΑΣ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΗΣ
7,810.86
ΑΧΑΪΑΣ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΡΟΓΩΝ
50,787.01

Τα επιμερίσαντα ποσά που παρακρατήθηκαν από τη ΛΑΓΗΕ ΑΕ και - στην περίπτωση των Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών - από τη ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, τα οποία ανέρχονται συνολικά στα 18.310.331,08 ευρώ, πρόκειται να αποδοθούν στους οικιακούς καταναλωτές των Δημοτικών ή Τοπικών Κοινοτήτων εντός των διοικητικών ορίων των οποίων λειτουργών οι σταθμοί Α.Π.Ε. και θα αναρτηθούν σε Πίνακα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η απόφαση προβλέπει διορία ενός μηνός για την υποβολή τυχόν ενστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.