HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βαριά ήττα για την Α.Ε.Καλαβρύτων από Νίκη Προαστίου

Βαριά ήττα με 5-0 γνώρισε η Α.Ε.Καλαβρύτων από την Νίκη Προαστίου στο ουδέτερο γήπεδο της Ροδιάς, με τυπικά γηπεδούχο την τιμωρημένη ομά...

Βαριά ήττα με 5-0 γνώρισε η Α.Ε.Καλαβρύτων από την Νίκη Προαστίου στο ουδέτερο γήπεδο της Ροδιάς, με τυπικά γηπεδούχο την τιμωρημένη ομάδα των Καλαβρύτων.
Η ομάδα των Καλαβρύτων που δέχθηκε το πρώτο τέρμα μόλις στο 2΄λεπτό, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να μπει στο παιχνίδι αλλά στο 38 δεχτηκε το δευτερο τέρμα. Στην επανάληψη ακόμα ένα γρήγορο γκολ για διαμόρφωσε το 3-0 και εκεί τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι. Ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα στο για την Νίκη Προαστίου στο το 4-0 στο 60΄ και στο 90΄ 5-0.
Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν: Παπαδημητρόπουλος, Διον. Τζόβολος (85′ Τζαβαλάς), Γ. Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπερτσουκλής (55′ Κουτρουμάνης), Παπαδόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Κανελλόπουλος, Βραχλιώτης (70′ Παπαθανασίου), Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.