HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιστολή του προέδρου της Λυκούριας στον αντιδήμαρχο για τους κοινόχρηστους χώρους

Επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων κ. Καρρά Βασίλειο,απέστειλε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λυκούριας κ...

Επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων κ. Καρρά Βασίλειο,απέστειλε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λυκούριας κ. Σοφοκλής Κοντογιάννης σχετικά με χρήση κοινοτικού χώρου 3 τετραγωνικών κοινοτικού χώρου για την τοποθέτηση των δοχείων αποθήκευσης του ημερήσιου παραγόμενου γάλακτος.
Η Επιστολή έχει ως εξής: 
Αξιότιμε κ. Καρρά,Όπως γνωρίζετε, το Τοπικό Συμβούλιο Λυκούριας, από αναλήψεως των καθηκόντων του στις 1/9/14, έθεσε ως βασική προτεραιότητα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κτηνοτρόφων, που είναι από τις κινητήριες δυνάμεις του χωριού μας.
Γνωρίζετε ήδη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι στην ύδρευση, την ηλεκτροδότηση, την οδοποιία και την συντήρηση του γάλακτος. Η έλλειψη ρεύματος στερεί την δυνατότητα λειτουργίας αρμεκτικών μηχανών και επεξεργασίας των ζωοτροφών αλλά και τη δυνατότητα συντήρησης του γάλακτος σε ψυκτικούς θαλάμους. Η μόνη εφικτή λύση είναι η χρήση ειδικών δοχείων ψύξης, σε χώρους που μπορεί να προσεγγίσει το βυτιοφόρο γάλακτος.
Ο κ. Αποστόλης Μούσιος, πολύτεκνος, κάτοικος Λυκούριας, με αποκλειστική απασχόληση την αιγοκτηνοτροφία (800 ζωντανά), ζήτησε από τον πρόεδρο της κοινότητας την χρήση 3 τετραγωνικών κοινοτικού χώρου για την τοποθέτηση των δοχείων αποθήκευσης του ημερήσιου παραγόμενου γάλακτος.
Το αίτημά του έγινε άμεσα αποδεκτό με τις εξής δεσμεύσεις:
1. ο χώρος να είναι πάντα καθαρός.
2. να μην παρεμποδίζεται η διάβαση των πεζών/ των αυτοκινήτων, αλλά και το παιχνίδι των  παιδιών.
3. αμέσως μόλις τελειώσει η αρμεκτική περίοδος, να απομακρυνθεί η συσκευή. 
Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.
Με εκτίμηση,
Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης
Πρόεδρος Κοινότητας Λυκούριας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.