HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία στο Αιγαίο - Νεκροί τρεις αξιωματικοί από συντριβή ελικοπτέρου

Τραγική κατάληξη στις έρευνες για τους τρεις χειριστές του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού. Το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού με...

Τραγική κατάληξη στις έρευνες για τους τρεις χειριστές του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού.
Το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού με το τριμελές πλήρωμα συνετρίβη τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην Κίναρο, στα δυτικά της Λέρου. Κανείς από τους επιβαίνοντες δεν διασώθηκε
Το AB 212 ASW / EW είναι ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο και έχει πλήρωμα δυο πιλότους και ένα μηχανικό και είναι παντός καιρού.
Η ανακοίνωση του ΓΕΝ:
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 στις 02:45, απωλέσθη το ίχνος ελικοπτέρου ΠΝ στην περιοχή της Κινάρου.
Το ελικόπτερο είχε απονηωθεί από φρεγάτα στο πλαίσιο τακτικού σεναρίου άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ 2/16.
Στο ελικόπτερο επιβαίνουν τρία άτομα. Είναι σε εξέλιξη έρευνα στην περιοχή από πλοία της άσκησης, οργανικά ελικόπτερα πλοίων, ένα C-130 και ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας.
Τα ονόματα των τριών αγνοούμενων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, όπως αυτά δόθηκαν επίσημα από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μετά την πτώση του ελικοπτέρου.
Πρόκειται για τον Υποπλοίαρχο, Αναστάσιο Τουλίτση, τον Υποπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά και τον Ναυτίλο Ελευθέριο Ευαγγέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.