HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων για την διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας

Ανακοίνωση σχετικά με την οριστική διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, εξέδωσε η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων. Η ανακοίνωση έχει ως εξή...

Ανακοίνωση σχετικά με την οριστική διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, εξέδωσε η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
Με την διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, η πολιτική αλλά και η αστυνομική ηγεσία της Αστυνομίας ανταποκρίθηκαν στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Κλειτορίας, Δάφνης και των γύρω χωριών. Η παρέμβαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ Αντρέα Ριζούλη και Κώστα Σπαρτινού στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, αλλά και η συνηγορία Καλαβρυτινών και Αχαϊών υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου βοήθησαν για την ευνοϊκή εξέλιξη του θέματος. Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ θα είναι πάντα αρωγός στα δίκαια αιτήματα των πολιτών, κυρίως αυτά που έχουν σχέση με την ασφάλεια και την καλύτερη διαβίωση των κατοίκων του Δήμου μας. Θα είναι πάντα στο πλευρό των πολιτών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας.
ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.