HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 4 Μαρτίου η καταχώρηση online των μελών Ομάδων Παραγωγής

Τα στοιχεία των μελών τους στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ πρέπει να καταχωρήσουν οι Ομάδες Παραγωγών μέχρι τις 4 Μαρτίου, που κλείν...

Τα στοιχεία των μελών τους στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ πρέπει να καταχωρήσουν οι Ομάδες Παραγωγών μέχρι τις 4 Μαρτίου, που κλείνει η διαδικασία.
Με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ  ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη διαδικασία της ηλεκτρονικής καταχώρησης, ενώ υπάρχουν και αλλαγές σε σχέση με το περσινό καθεστώς. Πιο συγκεκριμένα:
1. Υπάρχοντες Χρήστες
Οι ενεργοί λογαριασμοί χρηστών από το 2014 παραμένουν ενεργοί και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εγγραφή νέων παραγωγών (μελών) ή τη διαγραφή παραγωγών που είναι ήδη μέλη. Εφόσον ο Νόμιμος Εκπρόσωπος επιθυμεί την απενεργοποίηση ενός χρήστη μπορεί να αποστείλει υπογεγραμμένο το έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης Νόμιμου Εκπροσώπου που υπάρχει στην κεντρική σελίδα, στη ίδια διεύθυνση που στέλνονται οι αιτήσεις για εγγραφή χρηστών, αναφέροντας ότι επιθυμεί την απενεργοποίηση του συγκεκριμένου χρήστη. Η διαδικασία εγγραφής δεν έχει αλλάξει και περιγράφεται στο εγχειρίδιο.
2. Υπάρχοντα Μέλη και Διαγραφή Μελών (Παραγωγών)
Έχουν μεταφερθεί, από τα δεδομένα της εφαρμογής για το 2014, όλα τα μέλη και οι καλλιέργειες τους που δε δηλώθηκαν διαφορετικά το 2015 σε σχέση με το 2014:
Αν π.χ. κάποιος είχε δηλώσει στην ΕΑΕ14 την καλλιέργεια Κηπευτικά και μια Ομάδα τον είχε καταχωρήσει ως μέλος για Κηπευτικά το 2014, τότε αυτός ο παραγωγός και η καλλιέργεια Κηπευτικά θα υπάρχουν και φέτος στην ίδια Ομάδα, αρκεί ο παραγωγός να δηλώνει και στην ΕΑΕ 2015 την καλλιέργεια αυτή.
Φέτος επιτρέπεται η διαγραφή παραγωγών (μελών) από την Ομάδα Παραγωγών για λόγους διόρθωσης/ενημέρωσης σε σχέση με το 2014. Οδηγίες υπάρχουν στο εγχειρίδιο. Επομένως πρέπει κάθε Ομάδα Παραγωγών να:
-ελέγξει τις υπάρχουσες εγγραφές που έχουν μεταφερθεί από το προηγούμενο έτος,
- να καταχωρήσει νέους παραγωγούς/καλλιέργειες και τις διαφορετικά δηλωμένες καλλιέργειες των παραγωγών,
-να διαγράψει όσους παραγωγούς/καλλιέργειες δεν υφίστανται πλέον.
Σημειώνεται ότι:
- Επιτρέπεται οποιοσδήποτε αριθμός εγγραφών/διαγραφών για κάθε παραγωγό μέχρι το κλείσιμο του συστήματος.
- Λόγω αλλαγών στον τρόπο που δηλώνονται οι καλλιέργειες πολλοί παραγωγοί φέτος δηλώνουν διαφορετικές καλλιέργειες σε σχέση με το προηγούμενο έτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.