HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

22 σπίτια μη κατοικήσιμα από τα 5,2 Ρίχτερ στην Ηλεία

Σημαντικές ήταν οι ζημιές που άφησε πίσω του ο σεισμός των 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Ηλεία. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εξ...

Σημαντικές ήταν οι ζημιές που άφησε πίσω του ο σεισμός των 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Ηλεία.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εξετάστηκαν συνολικά 40 κτίσματα σε Φρίξα, Κρέστενα και Καλλιθέα, εκ των οποίων κρίθηκαν 22 μη κατοικήσιμα.
Στη συνέχεια, θα διενεργηθεί δευτεροβάθμιος έλεγχος στα 22 κτίσματα για να αξιολογηθεί η καταλληλότητά τους, όπως αναφέρει το patrisnews.gr
Ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γ.Γεωργιόπουλος δήλωσε ότι «από την πρώτη στιγμή είμαστε σε επικοινωνία με τον κ.Μπαλιούκο, όπως και με τη Ζαχάρω, και από τις πρώτες πρωινές ώρες, μηχανικοί του δήμου και του ΤΑΠ διεξάγουν ελέγχους. Είμαστε εδώ για να δούμε επιτόποθ τα προβλήματα στη Φρίξα, είμαστε σε επαφή με τους δ/ντές Εκπαίδευσης καθώς και με τους σεισμολόγους του Γεωδυναμικού για τη μετασεισμική ακολουθία, ενώ θα έρθει και ο ΟΣΚ για να ελέγξει τα σχολεία. Ο κ.περιφερειάρχης είναι διαρκώς σε επικοινωνία μαζί μας για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό. Δεν φοβόμαστε τον σεισμό, αλλά πρέπει να τον σεβόμαστε. Συντονίζουμε τα επόμενα βήματά μας για να δούμε πώς θα αποκαταστήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις ζημιές και να ανορθώσουμε το ηθικό των κατοίκων σε μια περιοχή που έχει πληγεί βάναυσα στο παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.