HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 - Τα μπλόκα των αγροτών σε Αίγιο - Νεστάνη - Κόρινθο

Σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου οι αγρότες  της Αρκαδίας θα κλείσουν την Εθνική Οδό Τρίπολης - Κορίνθου  στο ύψος των διοδίων της Νεστά...

Σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου οι αγρότες 
της Αρκαδίας θα κλείσουν την Εθνική Οδό Τρίπολης - Κορίνθου  στο ύψος των διοδίων της Νεστάνης από τις 19:00 έως τις 23:59. Ο δρόμος μέχρι το απόγευμα στις 19:00 θα είναι ανοιχτός.
Στην Κορινθία, η νέα εθνική οδός είναι κλειστή για πάνω από δύο εβδομάδες και σήμερα οι θα κλείσουν και την παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο Καλαμάκι, από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. Σημειώνεται ότι όταν είναι κλειστή και η παλαιά εθνική οδός, η κυκλοφορία διεξάγεται από μικρή παράκαμψη μέσα από το χωριό Καλαμάκι Κορινθίας.
Στο Αίγιο. 
Σήμερα Τετάρτη η Ν.Ε.Ο. θα κλείσει από τις 7 έως τις 10 το βράδυ. Στο δεύτερο μπλόκο της Παλαιάς Εθνικής Οδού, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής 21 συλλόγων και φορέων της Αιγιάλειας προχωρούν και σήμερα Τετάρτη σε αποκλεισμό της Παλαιάς Εθνικής Οδού στη γέφυρα Μεγανίτη, από τις 7 έως τις 10 το βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.