HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκλεισαν για μία ώρα την Ν.Ε.Ο. οι αγρότες της Αιγιάλειας - video

Με το σύνθημα "Ήρθαμε για να μείνουμε", τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας" συγκεντρώθηκαν το π...

Με το σύνθημα "Ήρθαμε για να μείνουμε", τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας" συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στα βενζινάδικα της Νέας Εθνικής Οδού στο ύψος του Αιγίου και πραγματοποίησαν κατάληψη του οδοστρώματος και κλείσιμο και των δύο ρευμάτων για μία ώρα.
"Ο αγώνας μας δεν έχει σταματήσει και θα συνεχιστεί μέχρι η κυβέρνηση να πάρει πίσω το νομοσχέδιο-λαίλαπα που δεν αφορά μόνο στο ασφαλιστικό αλλά και στην εν γένει επιβίωση των αγροτών και όλων των λαϊκών κοινωνικών στρωμάτων και επαγγελματιών" σημείωσαν μεταξύ άλλων τα μέλη του Συλλόγου, που λίγο πριν κλείσουν την Εθνική Οδό έβαλαν φωτιά σε συγκεντρωμένα κλαδιά στην άκρη του οδοστρώματος ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Η κίνηση των οχημάτων εξετράπη στην Παλαιά Εθνική  Οδό δημιουργώντας για μια ώρα κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κεντρικές και περιφερειακές οδούς του Αιγίου, την ίδια ώρα που οι αγρότες 'απειλούν' πως οι κινητοποιήσεις τους θα συνεχίζονται καθημερινά με συγκεντρώσεις και κλείσιμο της Εθνικής Οδού είτε στα βενζινάδικα είτε στα παλιά διόδια της Γέφυρας Σελινούντα, ανάλογα με τις εξελίξεις όπως τόνισαν. "Τη διάρκεια του αγώνα μας θα τον καθορίσει η στάση της κυβέρνησης. Εμείς θα μείνουμε εδώ κι αν χρειαστεί, θα ξεχειμωνιάσουμε στο δρόμο" σημειώθηκε μεταξύ άλλων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.