HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, στις 13:30, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθ...

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, στις 13:30, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, στα γραφεία της Ακτή Δυμαίων 25Α.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τη άψογη έως τώρα συνεργασία τους και ευχήθηκε σε όλους προσωπική, οικογενειακή ευτυχία και επιτυχία στο έργο τους. Επίσης ευχαρίστησε θερμά τους άμεσους συνεργάτες του, Προϊσταμένους των τμημάτων επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Σοφία Χριστοπούλου και Θεόδωρο Μπαρή αντίστοιχα, όπως και την Διευθύντρια κ. Ασημίνα Μπούσια και τις Προϊστάμενες Διοικητικών Τμημάτων κ.κ. Όλγα Κυζίλου και Θεοφανία Καυκά για την στήριξη που του παρέχουν από την έναρξη της συνεργασίας τους. Τόνισε δε, πως τον χαίρει ιδιαίτερα το γεγονός του ότι όλοι οι υπάλληλοι του οργανισμού καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετούνται στο μέγιστο δυνατό, σχολικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, γονείς και το σύνολο των μελών της σχολικής κοινότητας με απώτερο σκοπό να εξυπηρετούνται στο μέγιστο οι ανάγκες των μαθητών μας.  
Τυχερή της ημέρας ήταν η υπάλληλος του τμήματος Β’ της Υπηρεσίας Διοικητικής και Οικονομικής υποστήριξης κ. Κορίνα Τόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.