HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοσμοπλημμύρα στην εκδήλωση του Συνδέσμου Καμενιανιτών - Δροβολοβιτών - Δεσινιωτών (ΦΩΤΟ)

Κοσμοπλημμύρα σήμερα στην εκδήλωση του Συνδέσμου Καμενιανιτών - Δροβολοβιτών - Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» στο ξενοδοχείο «CARAVEL» στην Αθή...

Κοσμοπλημμύρα σήμερα στην εκδήλωση του Συνδέσμου Καμενιανιτών - Δροβολοβιτών - Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» στο ξενοδοχείο «CARAVEL» στην Αθήνα, σε μια πραγματικά εξαιρετική εκδήλωση. 
Παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Τσενές,  ο επίτιμος Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Κοσμάς  ο εκπρόσωπος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης και τ. Πρόεδρος Δρυμοτών κ. Μπουζιώτης, ο Πρόεδρος του Προφήτη Ηλία κ. Πλώτας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σκοταναίων κ. Χρονοπούλου, ο Πρόεδρος των Καμενιάνων κ. Λάμπος, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Σοποτινών κ. Πράγια,ο τ. Πρόεδρος της ομοσπονδίας συλλόγων κ. Τράγκας, ο τ. Πρόεδρος του Συνδέσμου "Ηρακλής" κ. Φωτόπουλος, οι πολιτευτές κ. Ρούπας και κ. Γιαννακόπουλος, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και πολλοί άλλοι.
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικών πλακετών σε διακεκριμένους συμπατριώτες μας από τον ευρύτερο Καλαβρυτινό χώρο, για τη συμβολή τους στην ανάδειξη, διάδοση και διατήρηση της πολιτιστικής – ιστορικής και πνευματικής κληρονομιάς του τόπου μας.
Ο ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας κ. Αθανάσιος Τζώρτζης, για την προσφορά του στον τόπο μας με την συγγραφή μεγαλειώδους έργου - του (ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ) - για τους Καλαβρυτινούς αγωνιστές του 1821. Ο Νίκος Κυριαζής ιδρυτής του ιστοτόπου KAΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕWS, για την προβολή της Καλαβρυτινής γης μέσω του σύγχρονου ηλεκτρονικού τύπου και ο συγχωριανός μας Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου για τη μεγάλη συμβολή του στη διατήρηση της Πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. 
Ακολούθησε απονομή τιμητικών διπλώματα σε όλα τα ιδρυτικά μέλη του δραστήριου Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών & Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» 
Καθ ομολογίαν όλων των παρευρισκομένων, η εκδήλωση ήταν εξαιρετική και η προσέλευση του κόσμου εντυπωσιακή.
Να ευχηθούμε στα μέλη του δραστήριου σύνδεσμου να είναι πάντα δημιουργικοί και να συνεχίσουν να προσφέρουν, όπως κάνουν άλλωστε, στον τόπο μας και στον πολιτισμό μας.

[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.