HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξαιρετική Εκδήλωση των Δρυμοτών Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση ο Σύλλογος  Δρυμοτών Καλαβρύτων έκοψε την πίτα του συλλόγου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου ΣΤΑΝ...

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση ο Σύλλογος  Δρυμοτών Καλαβρύτων έκοψε την πίτα του συλλόγου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου ΣΤΑΝΛΕΫ στην Αθήνα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αθανάσιο Χριστοδουλόπουλο και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου για την άρτια οργάνωση και την ζεστή φιλοξενία! 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο επίτιμος Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Γεώργιος Κοσμάς, ο τέως Πρόεδρος Δρυμοτών και μέλος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Τάκης Μπουζιώτης,  ο επίτιμος υπαρχηγός της ΕΛΑΣ στρατηγός κ Γεώργιος Παπδημητρόπουλος, ο Πρόεδρος του συνδέσμου Καμενιανιτών - Δροβολοβιτών - Δεσινιωτών κ. Κωνσταντίνος Νικολόπουλος συνοδευόμενος από το μέλος του συνδέσμου Βασίλειο Καλογερόπουλο, ο Πρόεδρος του συλλόγου Λυκούριας κ. Σωκράτης Μούσιος, Πρόεδρος Κρινοφυτινών κ. Κωνσταντίνος Κατσιάρης, ο Πρόεδρος της ομοσπ. συλλόγων "Αρχαίος Κλείτωρ" κ. Χρήστος Καμπέρος, η γενική γραμματέας του Συλλόγου Σοποτινών κ. Αρετή Πράγια κ το μέλος κ Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, ο διευθυντής της ηλ. εφημερίδας "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" κ. Νίκος Κυριαζής και πολλοί άλλοι. 
Παράλληλα με την εκδήλωση της πίτας, διεξήχθησαν και οι  αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του συλλόγου.
Ο σύλλογος Δρυμοτών συνεχίζει την παράδοση της εξαίρετης συλλογικής δράσης των Δρυμοτών προσφέροντας τα μέγιστα στην διατήρηση των δεσμών των απανταχού Δρυμοτών.
Αξίζει να σημειωθεί οτι ο σύλλογος φέτος εξέδωσε και ένα εξαιρετικά καλαίσθητο ημερολόγιο που οι σελίδες του είναι ντυμένες με φωτογραφίες από τον πανέμορφο Δρυμό. Ο σχεδιασμός, τα κείμενα και οι λεζάντες είναι της κ. Ρίτσας Χριστοδουλοπούλου και οι φωτογραφίες (μοναδικές όπως πάντα) του Κανέλλου Μαυραγάνη. 

[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.