HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΕΣΜΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ - ΤΡΙΤΗ 26/1/16

H συντονιστική επιτροπή αγροτών Καλαβρύτων και ευρύτερης περιοχής καλεί όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής μας να δηλώσουν παρών στη...

H συντονιστική επιτροπή αγροτών Καλαβρύτων και ευρύτερης περιοχής καλεί όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής μας να δηλώσουν παρών στην διαμαρτυρία που διοργανώνουν στα Τριπόταμα Αχαΐας αύριο Τρίτη (26/1/2016) και ώρα 10:30π.μ
Είναι ανάγκη να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια κυβέρνησης και Ευρωπαίων για τον "στραγγαλισμό" του κλάδου μας και να διαμαρτυρηθούμε κατά του νέου ασφαλιστικού νόμου που σε συνδυασμό με το νέο φορολογικό καθεστώς, γίνονται «ταφόπλακα» για ολόκληρο τον πρωτογενή τομέα.
Συνάδελφοι,
Θα πρέπει να ακουστεί δυνατά η φωνή μας και προς κάθε κατεύθυνση για να αποτρέψουμε τα επικείμενα δυσβάστακτα μέτρων που προσπαθούν να περάσουν και που οδηγούν στο αφανισμό μας και την ερήμωση του τόπου μας.
Συνάδελφοι,
Με αγώνα θα το κερδίσουμε την μάχη. Μην μένεις αμέτοχος.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.