HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/1/16 - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ - ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ - ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ – ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ – ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ  « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10 πμ. στο Ξεν...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ – ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ – ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ 
« Ο ΗΡΑΚΛΗΣ»

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10 πμ. στο Ξενοδοχείο «CARAVEL» θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η απονομή τιμητικών πλακετών σε διακεκριμένους συμπατριώτες μας από τον ευρύτερο Καλαβρυτινό χώρο, για τη συμβολή τους στην ανάδειξη, διάδοση και διατήρηση της πολιτιστικής – ιστορικής και πνευματικής κληρονομιάς του τόπου μας.

1) Ο ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας κ. Αθανάσιος Τζώρτζης, για την προσφορά του στον τόπο μας με την συγγραφή μεγαλειώδους έργου - του (ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ) - για τους Καλαβρυτινούς αγωνιστές του 1821.
2) Ο Νίκος Κυριαζής ιδρυτής του ιστοτόπου KAΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕWS, για την προβολή της Καλαβρυτινής γης μέσω του σύγχρονου ηλεκτρονικού τύπου.
3) Ο συγχωριανός μας Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου για τη μεγάλη συμβολή του στη διατήρηση της Πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. 
4) Θα τιμηθούν ακόμα με τιμητικά διπλώματα, όλα τα ιδρυτικά μέλη του δραστήριου Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών & Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» 
*Σας καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην εκδήλωση, καθώς και στη Γενική Συνέλευση που θα ακολουθήσει με θέματα που ήδη έχουμε ανακοινώσει.

*Ο Σύλλογός μας εύχεται στα μέλη, στους φίλους μας, στους όπου γης Καμενιανίτες –Δροβολοβίτες και Δεσινιώτες, αλλά και σ όλους τους Καλαβρυτινούς ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι ευλογημένα. Το νέο έτος 2016 που πρόβαλλε να φέρει ειρήνη στον κόσμο και στις ταραγμένες ψυχές των ανθρώπων. Είθε να αποτελέσει αφετηρία ενός νέου ελπιδοφόρου ξεκινήματος για όλους και για την πατρίδα μας που δοκιμάζεται.
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας
Κωνσταντίνος Νικολόπουλος           Γεώργιος Φωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.