HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοσμοπλημμύρα στα Χριστουγεννιάτικα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - (video-foto)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, το χιόνι στο χιονοδρομικό, την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και φυσικά την εξαιρετική γαστρονομία αλλά και τ...


Με σύμμαχο τον καλό καιρό, το χιόνι στο χιονοδρομικό, την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και φυσικά την εξαιρετική γαστρονομία αλλά και τις πολλές επιλογές, η πληρότητα στην πόλη των Καλαβρύτων για τις μέρες των Χριστουγέννων άγγιξε το 100% ενώ το ίδιο αναμένεται και τις ημέρες της Πρωτοχρονιά και των Φώτων.  
Το εορταστικό τόνο δίνουν οι μουσικές που παίζουν όλη μέρα και ο βελτιωμένος αισθητά σε σχέση με άλλες χρονιές στολισμός της πόλης.
Σήμερα Σάββατο 26/12, το βράδυ στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, θα γίνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που περιλαμβάνει συναυλία, με μελωδίες των ημερών, από την Φιλαρμονική νέων, του Δήμου Καλαβρύτων και προσφορά, γλυκών, ζεστού κρασιού και άλλων εδεσμάτων, από μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία του Δήμο Καλαβρύτων με την Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων. 
Mια μικρή γέυση από τα σημερινά (26/12/15 Καλάβρυτα 


[pgallery][/pgallery]
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.