HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ημερίδα στα Καλάβρυτα για την Προστασία των Άγριων Ζώων από τον Φορέα Διαχείρισης Χελμού

Ο Φορέας Διαχείρισης Χελµού και ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ» , σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Εθνικού Δικτύ...

Ο Φορέας Διαχείρισης Χελµού και ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ», σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Εθνικού Δικτύου Παρατηρητών Άγριας Ζωής, που θα πραγµατοποιηθεί την Παρασκευή 18/12/2015 και ώρα 11:30 π.µ. στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας στα Καλάβρυτα.
Το “Εθνικό Δίκτυο Παρατηρητών Άγριας Ζωής”, που οργάνωσε η ΑΝΙΜΑ έχει ως στόχο τη συλλογή στοιχείων από πολίτες και φορείς για περιστατικά τραυµατισµένων και νεκρών ζώων µέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρµα paratiro.gr και αποτελεί µια προσπάθεια πανελλήνιας εµβέλειας για την εφαρµογή της “Επιστήµης των Πολιτών” σε θέµατα χερσαίας βιοποικιλότητας.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσµατα του προγράµµατος εποπτείας για την ορνιθοπανίδα στην περιοχή του Χελµού, στοιχεία για περιστατικά ηλεκτροπληξίας στην ευρύτερη περιοχή όπως και οδηγίες για την παροχή πρώτων βοηθειών σε τραυµατισµένα ζώα.
Πρόγραµµα
11:30 - 11:45 : Προσέλευση, εγγραφές
11:45 - 12:15 : Η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρµας του Δικτύου paratiro.gr (Αλέκα Μελιάδου, υπεύθυνη προγράµµατος)
12:15 - 12:30 : Τα πουλιά του Χελµού: Αποτελέσµατα του προγράµµατος εποπτείας (Μαργαρίτα Τζάλη, NCC)
12:30 - 13:00 : Παροχή πρώτων βοηθειών και διαδικασίες περίθαλψης τραυµατισµένων άγριων ζώων (Μαρία Γανωτή, πρόεδρος ΑΝΙΜΑ)
13:00 - 13:30 : Ηλεκτροπληξίες µπούφων στην Αιγιάλεια: Περιστατικά, προτάσεις παρεµβάσεων (Κώστας Παπακωνσταντίνου, εκπαιδευτικός)
13:30 - 14:00 : Συζήτηση
<

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.