HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Φώφη Γεννηματά στην θαλπωρή της Λυκούριας Καλαβρύτων

Από το παγωμένο Βερολίνο που συμμετείχε στη σύσκεψη με τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές ηγέτες, βρέθηκε στις ξέχιονο ακόμα Λυκουριώτικο τοπίο, μπ...

Από το παγωμένο Βερολίνο που συμμετείχε στη σύσκεψη με τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές ηγέτες, βρέθηκε στις ξέχιονο ακόμα Λυκουριώτικο τοπίο, μπροστά σε ένα  φιλόξενο  λυκουριώτικο τζάκι.
Τη θαλπωρή αυτού του τζακιού έχουν απολαύσει κατά καιρούς  μια πλειάδα υπουργών και γενικότερα ανθρώπων της πολιτικής οικονομικής και επιστημονικής ζωής του τόπου. Εκτός όμως απο  όλους αυτούς ,τα αναμένα καρβουνα αυτου του παραδοσιακού αλλά και ιστορικού τζακιού της  Λυκούριας, έχουν πυρώσει και δυο  προέδρους και πρωθυπουργούς του  ΠΑΣΟΚ, το Κώστα Σημίτη και το Γιώργο Παπανδρέου. Σ΄αυτο λοιπόν,  το Λυκουριώτικο  τζάκι βρέθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου η Φωφή Γεννηματά, φιλοξενούμενη από τον πρώην υπουργό και  φίλο της Μιλτιάδη Παπαϊωάννου. Στο ίδιο τζάκι που κατα το παρελθόν είχε κάτσει και ο αείμνηστος πατέρας της  Γιώργος Γεννηματάς.
Απ´οτι πληροφορηθήκαμε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε τα καλύτερα για την Λυκούρια που πάντα δικαιώνει τη φήμη της για τη φιλοξενία, και την αίσθηση του νοικοκυρεμένου και καθαρού χωριού, όπως χαραχτηριστικά είπε.
Ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, είναι τιμή για την περιοχή μας,  να φιλοξενεί πολιτικούς χαμηλών τόνων, με ήθος και εργατικότητα.
Η κ. Γεννηματά την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής στο Καλαβρυτινό Ολοκαυτώμα συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Αχαΐας κ. Παπαθεοδώρου και τον τομεάρχη οικονομικών και πολιτευτή Αχαΐας κ. Ηρακλή Ρούπα
Τη  Τετάρτη στις 18:30, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  θα μιλήσει σε συνγκεντρωση που  διοργανωνει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ στο γήπεδο του Σπόρτιγκ στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.