HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άνω Βλασία: Ύστατο «Αντίο» στον Ανδρέα Δριμάλα

γράφει ο Τρύφωνας Μαντάς Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έλαβε χώρα στην Άνω Βλασία Καλαβρύτων η νεκρώσιμος ακολουθία του αξιαγάπητου Α...

γράφει ο Τρύφωνας Μαντάς
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έλαβε χώρα στην Άνω Βλασία Καλαβρύτων η νεκρώσιμος ακολουθία του αξιαγάπητου Ανδρέα Δριμάλα, μέσα σε ένα εντόνως φορτισμένο κλίμα. Ο 55χρονος κτηνοτρόφος, δύο εικοσιτετράωρα πριν, είχε χάσει τη ζωή του με τρόπο, εντελώς, άδοξο. Συγκεκριμένα είχε μεταβεί στο λιοστάσι του στον κάμπο για να κλαδέψει τις ελιές του. Όμως η μοίρα του επεφύλαξε άσχημο παιχνίδι, καθώς έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα η πρόσκρουσή του στο έδαφος να αποβεί μοιραία και να χάσει τη ζωή του ακαριαία. 
Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συγχωριανούς του, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του υπήρξε ακάματος, ηθικός και δημιουργικός, ασχολούμενος με την κτηνοτροφία και τη γεωργία. Τους χειμώνες διέμενε στο Σανταμέρι και τα καλοκαίρια έφερνε τα ζωντανά του στην Άνω Βλασία και στα βοσκοτόπια του Ωλωνού και της Μουγγίλας. Αγαπούσε πολύ τον τόπο καταγωγής του κι έδινε ζωή στα βουνά με τα κοπάδια του. Με τη γυναίκα του, την κυρία Άννα δημιούργησαν μια μεγάλη κι ευτυχισμένη οικογένεια, καθώς απέκτησαν τρεις κόρες κι έναν γιο. Ο αναπάντεχος χαμός του τους βύθισε σε ένα βαρύτατο πένθος καθώς η απώλειά του είναι μεγάλη και δυσαναπλήρωτη.  
Στη κηδεία του, παρά το δριμύ ψύχος, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, για το ύστατο «Αντίο», τόσο από την Άνω Βλασία όσο κι από τα καμποχώρια, ενώ ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, μέσα σε κλίμα οδύνης, αποχαιρέτησε, εκ μέρους και των συγχωριανών του, με έναν λιτό επικήδειο λόγο τον εκλιπόντα, τονίζοντας την αμέριστη συμπαράστασή όλων, στα μέλη της οικογένειά του.
Καλό ταξίδι στους ουρανούς κυρ Ανδρέα. Να είναι πάντα ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.
Τρύφωνας Μαντάς

Ο Τρύφωνας Μαντάς γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1973 στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Μαθήτευσε στο Γυμνάσιο και Λύκειο Καλαβρύτων. Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε. – Τμήμα : Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών). Το 2004 πήρε το δίπλωμά του αποφοιτώντας από την Δημοσιογραφική Σχολή του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, ικανοποιώντας έτσι το αστείρευτο δημοσιογραφικό μεράκι του. Έκτοτε ασχολήθηκε με το Ραδιόφωνο (ΣΠΟΡFM ΑΘΗΝΑΣ 94,6 – ΣΠΟΡFM ΠΑΤΡΑΣ 96,3) και τον γραπτό τύπο (ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: SPORTDAY, ΣΗΜΕΡΙΝΗ, SPORTWEEK κ.α.). Από τον Ιανουάριο του 2011 είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Αθηναϊκού Τύπου (Ε.Σ.Α.Τ) και συνεργάζεται με έντυπα, εφημερίδες και ενημερωτικές ιστοσελίδες των Πατρών και των Καλαβρύτων.
      
     

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.