HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο Οικογένειας ιερομονάχου Φιλάρετου Θεοδωρακόπουλου

Με μεγάλη συγκίνηση τελέσαμε με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Αμβροσίου, το Σάββατο 5/12/15 εις την Ιερά και ιστορική ...

Με μεγάλη συγκίνηση τελέσαμε με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Αμβροσίου, το Σάββατο 5/12/15 εις την Ιερά και ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων την ρασοφορία του υιού μας Φιλάρετου, κατά κόσμον Ιωάννη Θεοδωρακόπουλου. Ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθαν, συμπροσευχήθηκαν και ευχήθηκαν για την σημαντική αυτή στιγμή για την οικογένειά μας. 
Ευχαριστούμε τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητοπόλεως π. Ιωακείμ, τον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Χρήστο, τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά, το τ. Βουλευτή κ. Παπαδόπουλο, την Πρόεδρο του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας κ. Ασημακοπούλου, την Πρόεδρο του Συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας" κ. Χασαποπούλου και ολόκληρο το Δ.Σ. του συλλόγου που παραβρέθηκε, τις μοναχές της Ιεράς Μονής Μακελλαριάς Καλαβρύτων, όλους τους φορείς και όλο το χριστεπώνυμο πλήρωμα. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον καθηγούμενο της Ιερά Μονής πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Ευσέβιο και την μοναστική κοινότητα που περιέβαλε με Αγάπη και πατρική στοργή τον νέο πνευματικό αδελφό τους. 
Για τον υιόν μας, εμείς οι γονείς του πέραν από την εκκλησιαστική ευχή "να έχει «πληρότητα διακονίας εν Κυρίω» και να αναδειχθεί αντάξιος των προσδοκιών της Εκκλησίας μας", θέλουμε να του ευχηθούμε να είναι ευτυχισμένος στο δρόμο της Εκκλησίας που ο ίδιος  διάλεξε και να παραμείνει ταπεινός, απλός, εγκάρδιος και αγαπημένος από όλους, υπηρετώντας με θέρμη την Ιστορική αυτή Μονή της πατρίδας μας.
Ευχόμαστε από καρδιάς, υγεία, φώτιση και πνευματική πληρότητα σε όλους 
Βασίλης Θεοδωρακόπουλος και Μαρία Τριπολιτσιώτη



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.