HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας" πρόσφερε Χαρά και Αγάπη στους ηλικιωμένους

Κοντά στους ηλικιωμένους του Καλλιμανοπουλείου Γηροκομείου Καλαβρύτων βρέθηκε σήμερα παραμονή των Χριστουγέννων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος...

Κοντά στους ηλικιωμένους του Καλλιμανοπουλείου Γηροκομείου Καλαβρύτων βρέθηκε σήμερα παραμονή των Χριστουγέννων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας" προσφέροντας μεγάλη χαρά και αγάπη. Ο δραστήριος σύλλογος της Κέρτεζης, μαζί με τα χορευτικά του τμήματα έψαλλαν τα κάλαντα, πρόσφεραν δώρα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας, συνοδευόμενοι απο το κλαρίνο του Κώστα Ζαφειρόπουλου.
Όπως μας τόνισε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χασαποπούλου, "αυτό είναι το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, να δίνουμε αγάπη, χαρά, μία σφιχτή αγκαλιά σ'όλους αυτούς που αγαπάμε, ένα χαμόγελο στο συνάνθρωπο μας, ένα πιάτο φαγητό σ'αυτόν που πεινάει, ένας γλυκός λόγος σ'αυτόν που υποφέρει!"

Νωρίτερα τα μέλη του συλλόγου, τα... έψαλλαν στον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά, με χορό και ανταλλαγή δώρων και ευχών.
Πολλά μπράβο, για άλλη μια φορά στον ξεχωριστό και δραστήριο σύλλογο Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας" και ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και την διοίκηση, χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν το έργο τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.