HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Προβλήματα με τις ελλείψεις γιατρών στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου

Καλά κρατούν τα προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της χώρας και βεβαίως και του Γενικού Νοσοκομείου Ανατο...

Καλά κρατούν τα προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της χώρας και βεβαίως και του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου), λόγω των σοβαρών ελλείψεων που παρατηρούνται σε ιατρικό προσωπικό και δη ειδικευόμενων γιατρών, για τη στελέχωση των κλινικών.
Λίγες εβδομάδες μετά την ανάδειξη του θέματος με τις διαμαρτυρίες των 3 χειρουργών του Νοσοκομείου, που προκάλεσαν συσκέψεις και συναντήσεις με τη διοίκηση του Νοσοκομείου και της 6ης ΥΠΕ, το πρόβλημα “επανήλθε” στην χειρουργική κλινική, καθώς από τους 7 ειδικευόμενους που χρειάζονται για την 24ωρη εφημερία του Νοσοκομείου, μόλις ένας (!) στελεχώνει το συγκεκριμένο τμήμα, με τους 3 ειδικευμένους χειρουργούς να υπερβάλουν στην κυριολεξία εαυτούς ώστε να ανταπεξέλθουν στο έργο τους.
"Είναι ανθρωπίνως αδύνατον να συνεχίσουμε τη συνεχή λειτουργία της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου, κάνοντας 11, 12, ακόμα και 15 εφημερίες ο καθένας το μήνα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται" σημειώνουν προς πάσα κατεύθυνση οι 3 εναπομείναντες χειρουργοί. Την ίδια ώρα ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κωνσταντίνος Φωτόπουλος δηλώνει στο filodimos.gr ότι καταβάλλονται εκ μέρους της διοίκησης πολύ σοβαρές και συνεχείς προσπάθειες σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ, ώστε να βρεθεί λύση για τη στελέχωση της κλινικής, προσθέτοντας παράλληλα πως μέχρι τότε τα πολύ σοβαρά περιστατικά θα μεταφέρονται είτε στο Ρίο είτε στο Νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας"...
περισσότερα στο: filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.