HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΝΔΑΛΟΣ: Με ιδιαίτερη χαρά γιόρτασαν τα Χριστούγεννα οι κάτοικοι & οι επισκέπτες (φωτο)

Με ιδιαίτερη χαρά γιόρτασαν τα Χριστούγεννα οι κάτοικοι & οι επισκέπτες του Κάνδαλου. Στιγμές Χριστουγεννων απο τις σύγχρονες πόλε...

Με ιδιαίτερη χαρά γιόρτασαν τα Χριστούγεννα οι κάτοικοι & οι επισκέπτες του Κάνδαλου.
Στιγμές Χριστουγεννων απο τις σύγχρονες πόλεις ενταγμένες στο περιβάλλον του χωρίου έφερνε στο νου του  κανείς αντικρυζοντας την φωτισμένη & στολισμένη φάτνη που η κα Βασω Χρυσοπουλου με φαντασία & μεράκι κατασκεύασε στην κεντρική πλατεία του χωριού. Τα γλυκίσματα & ποτά για τους μεγάλους,οι καραμέλες & τα δωράκια για τους μικρούς επισκέπτες του μικρού αλλα καλλωπισμενου πάντα χωρίου μας ηταν κι αυτα μερος του ολου σκηνικού δίπλα στην φατνη!
Ιδιαίτερη χαρά όμως έδωσαν δυο μικροί μας φιλοι η Χριστίνα & ο Αλέξανδρος Αναγνωστοπουλος όπου παραμονή Χριστουγεννων & Πρωτοχρονιάς κτύπησαν τις πόρτες των σπιτιών & έψαλλαν τα κάλαντα στους χωριανούς, θυμίζοντας παλιότερες εποχές κ ξυπνώντας αναμνήσεις στους μεγαλύτερους απο τα προηγούμενα χρονια οπου το χωριό έσφυζε απο μικρά παιδιά!
Ο ηλιόλουστος Χριστουγεννιάτικος καιρός προκαλούσε όμως για βόλτα στο βουνό. Έτσι μικρά & μεγάλα παιδιά δεν άργησαν για την γνωστή πλέον γουρουναδα που διδάσκει ο μεγάλος πια Θοδωρής! Καβάλησαν τις γουρούνες του & βρέθηκαν σε υψόμετρο 1400μετρων αγναντευοντας το χωριό & τα γυρω χωρια,το Χελμό & τα γυρω βουνά!
Επιστροφη στην Αγια Κυριακη για χτυπημα της καμπανας & μετα στο χωριό στην πλατεια!
Χρόνια πολλά σε καθε  Κανδαλιωτη οπου κι αν βρίσκεται. Η νέα χρονια να φέρει υγεία & να εκπληρώσει το στόχο του καθενός.
Και του χρόνου πιο πολλοί με πιο πολλές παιδικές αθώες φωνές στην πλατεία μας!
Καλή χρονιά
Αθαναστάσης Χρυσόπουλος








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.