HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΟΙ «BEATLES» ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ – 26 και 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !

Τη μουσική παράσταση « Let it be » που είναι αφιερωμένη στους μοναδικούς Beatles , παρουσιάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» Α...

Τη μουσική παράσταση « Let it be» που είναι αφιερωμένη στους μοναδικούς Beatles, παρουσιάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» Ακράτας. Στην παράσταση ακούγονται 35 από τα γνωστότερα και καλύτερα τραγούδια των Beatles, από το συγκρότημα ΜΠΛΕ ΣΚΑΘΑΡΙΑ και το φωνητικό σύνολο ΗΧΩ. Το συγκρότημα ΜΠΛΕ ΣΚΑΘΑΡΙΑ δημιουργήθηκε ειδικά για αυτήν την παράσταση και αποτελείται από τους Γιούλα Χατζηχρήστου (τραγούδι) , Νίκο Χωμενίδη (κιθάρα – τραγούδι), Χαράλαμπο Χωμενίδη (μπάσο –τραγούδι), Λούκα Μελή (πλήκτρα – τραγούδι) και Αλέξανδρο Γκινάλα (Τύμπανα). Η παράσταση είναι μια παραγωγή του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ σε σκηνοθεσία Παναγή Παναγόπουλου. Παρουσιάζεται στην Ακράτα, στην θεατρική αίθουσα της Αναγέννησης, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30. Επόμενοι σταθμοί της παράστασης είναι το Αίγιο, Πάτρα, Αθήνα κλπ και θα επανέλθει στην Ακράτα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.