HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Οι δρόμοι του νερού" στο ΚΠΕ Κλειτορίας - Μια εξαιρετική δράση με φορείς Ειδικής Αγωγής (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πρόγραμμα ειδικής αγωγής του ΚΠΕ Κλειτορίας-Ακράτας "Οι δρόμοι του νερού" με τους φορείς Ε...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πρόγραμμα ειδικής αγωγής του ΚΠΕ Κλειτορίας-Ακράτας "Οι δρόμοι του νερού" με τους φορείς Ειδικής Αγωγής Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση "ΕΣΤΙΑ" από Αθήνα και Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με νοητική υστέρηση "Η ΜΕΡΙΜΝΑ" από Πάτρα, από 27 έως 29 Νοεμβρίου 2015. 
Την Κυριακή 29/11 το ΚΠΕ Κλειτορίας-Ακράτας επισκέφθηκαν και μαθητές από το Γυμνάσιο και Λύκειο Κλειτορίας και μαζί με τους εκπαιδευόμενους των φορέων ειδικής αγωγής δούλεψαν σε εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών, στα οποία οι εκπαιδευόμενοι με νοητική υστέρηση μας έδειξαν πρωτότυπες ιδέες για κατασκευές στολιδιών, γουριών και διακοσμητικών. 
Οι υπεύθυνοι του ΚΠΕ Κλειτορίας-Ακράτας, ευχαριστούν πολύ όλους τους μαθητές της Κλειτορίας που συμμετείχαν, καθώς και τους εκπαιδευόμενους της "ΕΣΤΙΑΣ" και της "ΜΕΡΙΜΝΑΣ" και ακόμα πιο πολύ ευχαριστούν τους αξιόλογους καθηγητές του Γυμνασίου και Λυκείου που συνόδευσαν τους μαθητές τους, όπως και τους εκπαιδευτές της ΕΣΤΙΑΣ και της ΜΕΡΙΜΝΑΣ που με τη βοήθεια και θετική τους διάθεση συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης! 
[bgallery][/bgallery]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.