HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ανδρέας Ριζούλης σε Καλάβρυτα και Κλειτορία, για την 72η μαρτυρική επέτειο του Ολοκαυτώματος

Το τριήμερο από τις 12 έως 14/12/2015 ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ριζούλης παρευρέθη στις εκδηλώσεις του δήμου Καλαβρύτων στα...

Το τριήμερο από τις 12 έως 14/12/2015 ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ριζούλης παρευρέθη στις εκδηλώσεις του δήμου Καλαβρύτων στα πλαίσια της 72ης επετείου του Ολοκαυτώματος.
Το Σάββατο στις 12/12/2015 συμμετείχε στην συνεδρίαση των εκπροσώπων των μαρτυρικών πόλεων του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου. Απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας την ανάγκη διατήρησης ζωντανής της μνήμης της θηριωδίας των ναζιστικών στρατευμάτων, αφού ακόμα και σήμερα η ναζιστική αντίληψη παραμένει ζώσα και εκκολάπτεται.
Για το κατοχικό δάνειο, την αποκατάσταση των γερμανικών αποζημιώσεων καθώς και την επιστροφή πολιτιστικών αγαθών, ο βουλευτής Αχαΐας τόνισε ότι δεν είναι μόνο θέμα υλικής αποκατάστασης αλλά ύψιστο ζήτημα δημοκρατίας. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι όσο τα ζητήματα αυτά παραμένουν ανοιχτά η αντίληψη για την δημοκρατία στην Ευρώπη πλήττεται.
Την Δευτέρα στις 14/12/2015 ο Ανδρέας Ριζούλης παρευρέθη στις εκδηλώσεις μνήμης των σφαγιασθέντων του δημοτικού διαμερίσματος Κλειτορίας καταθέτοντας στεφάνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.