HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Έκπτωση 50% στους Σκιέρ από την Αιγιάλεια

Με 50% Έκπτωση θα μπορούν οι Αιγιαλείς να παολαμβάνουν την χιονοδρομία στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων τη σεζόν 2015-2016. Η σχετική ...

Με 50% Έκπτωση θα μπορούν οι Αιγιαλείς να παολαμβάνουν την χιονοδρομία στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων τη σεζόν 2015-2016. Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Αιγιαλείας και απόφαση του Δ.Σ. του «Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Α.Ε. Ο.Τ.Α.» η οποία κοινοποιήθηκε στον δήμαρχο Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλο και υπογράφεται από τον δήμαρχο Καλαβρύτων και διευθύνοντα σύμβουλο της δημοτικής επιχείρησης «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Α.Ε. Ο.Τ.Α.» Γιώργο Λαζουρά, επισημαίνονται τα ακόλουθα: «Απαντώντας σε σχετικό έγγραφό σας, με το οποίο μας διαβιβάσατε την υπ’ αριθμ. 14/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. της ανώνυμης εταιρείας, ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Α.Ε. Ο.Τ.Α., στη συνεδρίασή του στις 18/11/2015, αποφάσισε να χορηγήσει έκπτωση ποσοστού 50% επί των τιμών των εισιτηρίων και στους χιονοδρόμους (σκιέρ) μόνιμους κατοίκους του δήμου Αιγιαλείας, οι οποίοι, επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, κατά την επερχόμενη χιονοδρομική περίοδο (Δεκέμβριος 2015- Απρίλιος 2016). Η απόδειξη της ιδιότητας του μονίμου κατοίκου, θα γίνεται με την προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης, όπως ο νόμος ορίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.