HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ-ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ-ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ (ΙΑΝ-ΦΕΒ-2016)

Σε μια εποχή που οι αξίες χάνονται ή αμφισβητούνται και πολλοί άνθρωποι ψάχνουν για την πυξίδα που θα τους οδηγήσει σε ένα ασφαλέστερο κ...

Σε μια εποχή που οι αξίες χάνονται ή αμφισβητούνται και πολλοί άνθρωποι ψάχνουν για την πυξίδα που θα τους οδηγήσει σε ένα ασφαλέστερο και ελπιδοφόρο μέλλον, ο πολιτισμός και η δράση αποτελούν σίγουρα ένα ακόμη εφαλτήριο προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών & Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» εμφορούμενος από πνεύμα δράσης και προσφοράς προς την κοινωνία και τον τόπο μας, πιστεύει επιπρόσθετα πως ο πολιτισμός και η κάθε είδους δράση αποτελούν ένα ακόμα ισχυρό αντίδοτο στον πληγωμένο και καταρρακωμένο – από την περιρρέουσα κατάσταση –κόσμο μας.
Εγκαινιάζοντας έτσι μια καινούρια προσπάθεια ευρύτερης αναγνώρισης και απόδοσης διακρίσεων και τιμών σε συμπατριώτες μας που έχουν σηματοδοτήσει με το πέρασμά τους τη σύγχρονη εποχή μας, προβαίνουμε σε μια δέσμη ενεργειών προς τούτο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:
Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10 πμ. στο Ξενοδοχείο «CARAVEL» θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας για όλα τα μέλη και τους φίλους.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η απονομή τιμητικών πλακετών σε διακεκριμένους συμπατριώτες μας από τον ευρύτερο Καλαβρυτινό χώρο, για τη συμβολή τους στην ανάδειξη, διάδοση και διατήρηση της πολιτιστικής – ιστορικής και πνευματικής κληρονομιάς του τόπου μας.
Συγκεκριμένα θα τιμηθούν με τιμητικές πλακέτες οι συμπατριώτες μας:
  1. Ο ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας κ. Αθανάσιος Τζώρτζης, για την προσφορά του στον τόπο μας με την συγγραφή μεγαλειώδους έργου - του (ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ) - για τους Καλαβρυτινούς αγωνιστές του 1821.
  2. Ο Νίκος Κυριαζής ιδρυτής του ιστοτόπου KAΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕWS, για την προβολή της Καλαβρυτινής γης μέσω του σύγχρονου ηλεκτρονικού τύπου.
  3. Ο συγχωριανός μας Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου για τη μεγάλη συμβολή του στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ
Ο Σύνδεσμός μας, εμφορούμενος από πνεύμα αγάπης, αναγνώρισης προσφοράς, τιμής και χρέους, αποφάσισε ακόμα να τιμήσει με Τιμητικά Διπλώματα, όλα τα ιδρυτικά μέλη του δραστήριου Συνδέσμου Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών & Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» (ζώντες και τεθνεώτες).
Μετά τις απονομές των Τιμητικών Πλακετών και Διπλωμάτων θα ακολουθήσει η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας με τα εξής θέματα:
  1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έτους 2015.
  2. Προϋπολογισμός έτους 2016.
  3. Συζήτηση και επικύρωση από τη Γενική Συνέλευση των τροποποιημένων διατάξεων του καταστατικού που είχαν εγκριθεί σε προηγούμενη Γ. Σ. και οι οποίες τότε δεν περατώθηκαν.
Ο Σύνδεσμός καλεί όλα τα μέλη του να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις μας και να δώσουν χαρά σε όλους τους τιμωμένους.
Αγαπητοί συγχωριανοί η δυναμική συμμετοχή σας και σ αυτές τις εκδηλώσεις μας θα τονώσει ακόμη περισσότερο και τη δική μας δύναμη. Σας θέλουμε όλους κοντά μας.
Καλούμε επίσης και όλους τους αδελφούς Καλαβρυτινούς Συλλόγους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους σ ένα περιβάλλον αγάπης, συναδέλφωσης και σύσφιξης των σχέσεών μας.
Ενημερώνουμε ακόμη τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας ότι ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει και τις ακόλουθες εκδηλώσεις:
Α) Την 18η Ιανουαρίου 2016 – Εορτή του Πολιούχου των Καμενιάνων Αγίου Αθανασίου - θα γίνουν οι καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις, με τέλεση Θείας Λειτουργίας στο ναό μας, καθώς και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους μόνιμους κατοίκους των Καμενιάνων, στο ομώνυμο Πνευματικό κέντρο του ναού μας.
Β) Την 10η Φεβρουαρίου 2016 – Εορτή του Αγίου Χαραλάμπους Πολιούχου του Δροβολοβού - θα γίνει η καθιερωμένη τέλεση Θείας Λειτουργίας και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους μόνιμους κατοίκους Δροβολοβού και Δεσινού στον ομώνυμο Ναό του Δροβολοβού.
Γ) Για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας στην Πάτρα σας ενημερώνουμε ότι, οι όποιες εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.
* Ο Σύλλογός μας εύχεται - σ όλους τους απανταχού Καμενιανίτες, Δροβολοβίτες, Δεσινιώτες, σε όλους τους Καλαβρυτινούς και τους φίλους μας – Καλά Χριστούγεννα και να είναι πιο αισιόδοξο το νέο έτος 2016. Υγεία, τύχη και καλύτερες μέρες για τον καθένα.

Το Δ. Σ. του Συνδέσμου Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών - Δεσινιωτών 

[pgallery][/pgallery]



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.