HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Καλάβρυτα - Κλειτορία - Δάφνη - Τριπόταμα οι κάλπες της Ν.Δ για τις Εκλογές της 20/12/15

Τέσσερις θα είναι οι κάλπες που θα στηθούν στον Δήμο Καλαβρύτων για τις εκλογές ανάδειξης νέου αρχηγού στην Νέα Δημοκρατία στις εσωκομμ...


Τέσσερις θα είναι οι κάλπες που θα στηθούν στον Δήμο Καλαβρύτων για τις εκλογές ανάδειξης νέου αρχηγού στην Νέα Δημοκρατία στις εσωκομματικές εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου 2015 (εφόσον απαιτηθεί και δεύτερος γύρος μεταξύ των δύο επικρατέστερων, αυτός θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την εορταστική περίοδο στις 10 Ιανουαρίου).
Σε επικοινωνία που είχε το Kalavrytanews.com με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας κ. Γιάννη Μάκκα ενημερωθήκαμε για τον τρόπο και τον τόπο που θα διεξαχθούν οι εκλογές στην επαρχία Καλαβρύτων. Έτσι λοιπόν:
Οι κάλπες στο Δήμο Καλαβρύτων, θα στηθούν στα ΚΕΠ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΚΛΕΙΤΟΡΊΑΣ - ΔΑΦΝΗΣ - ΤΡΙΠΟΤΑΜΩΝ. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το βράδυ, με τα πρώτα ενδεικτικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα να αναμένονται αργά το βράδυ της ίδιας μέρας. Να σημειώσουμε οτι θα υπάρχει ενίσχυση του σήματος internet με ειδικές συσκευές στην περιοχή για την αποφυγή τεχνικών προβλημάτων

Ενημερωτικές πληροφορίες
Ψηφίζεις σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών.
Μπορείς να δεις όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr ή να ενημερωθείς από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).
Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.
Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζεις στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισες την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.