HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος Καλαβρύτων για την Συνεργασία "Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές"

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας σύμφωνα με πληροφίες του Kalavrytanews.com , ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργι...

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας σύμφωνα με πληροφίες του Kalavrytanews.com, ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, συμμετέχοντας στην αποστολή δημάρχων και εκπροσώπων 55 συνολικά δήμων της χώρας αλλά και πανεπιστημιακών-ερευνητικών ιδρυμάτων και συλλογικών ιδιωτικών φορέων, για τη διήμερη εκδήλωση του Διατοπικού Σχεδίου Συνεργασίας με τίτλο "Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές" που υλοποιούν 21 Αναπτυξιακές Εταιρείες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο του προγράμματος Leader.
Ειδικότερα, η κύρια εκδήλωση πραγματοποιείται τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης 9 το πρωί και εκεί θα παρουσιαστεί το Διατοπικό Σχέδιο Συνεργασίας, θα γίνουν γαστρονομικές εκδηλώσεις με απόλαυση εδεσμάτων, έκθεση εκλεκτών προϊόντων και γεύσεων και το απόγευμα θα πραγματοποιθεί η επίσημη τελετή σύστασης του «Δικτύου Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων». Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου και επίσημο δείπνο σε ξενοδοχείο των Βρυξελλών.
Την Τρίτη προγραματίζονται επισκέψεις εργασίας των συμμετεχόντων στην Επιτροπή Περιφερειών, στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή και στη Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Την όλη εκδήλωση έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα ΑΕΕ ΟΤΑ η οποία είναι η συντονίστρια του Σχεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.