HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρουσίαση βιβλίου της Αναστασίας Ευσταθίου στο Διακοπτό

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), σε συνεργασία με τη συγγραφέα και εκπαιδευτικό Αναστασία Ευσταθίου, παρουσιάζο...

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), σε συνεργασία με τη συγγραφέα και εκπαιδευτικό Αναστασία Ευσταθίου, παρουσιάζουν το νέο της παιδικό μυθιστόρημα "Ο λαγός ο Πολύδωρος και η Πουά η πασχαλίτσα" από τις εκδόσεις “Κόκκινη Κλωστή Δεμένη”, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού.
Το βιβλίο εξιστορεί τις περιπέτειες που έζησαν το κουνάβι, η χελώνα, η νυφίτσα και ο Πολύδωρος ο λαγός, όταν δήλωσαν υποψηφιότητα για το ποιος θα κυβερνήσει το βασίλειο του αγρού, αφού ο βασιλιάς ασβός ήταν πια πολύ γέρος. Τα ζώα προκήρυξαν διαγωνισμό με θέμα την "Άνοιξη" και ο νικητής ή η νικήτρια του διαγωνισμού θα φορούσε το βασιλικό στέμμα.
Είναι ένα παιδικό μυθιστόρημα για την Άνοιξη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του λαού μας, τη συνεργασία και τέλος τον αγώνα να γνωρίσει κάποιος τον κόσμο αλλά και τον εαυτό του. Θεατροποιημένα αποσπάσματα θα παρουσιάσουν τα παιδιά της Α' και Β' τάξης του δημοτικού σχολείου Διακοπτού, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Βασιλικής Καραβαγγέλη, Αθηνάς Βαλαμούλη για την Α' τάξη και Κωνσταντίνας Σιαμέτη, Χαράς Τσίμα για τη Β' τάξη αντίστοιχα.
Την παρουσίαση θα ντύσει μουσικά η Δημοτική Παιδική-Νεανική χορωδία Αιγιαλείας, υπό τη διεύθυνση της κας Βασιλικής Νάσση.
Παρούσα στην εκδήλωση θα είναι και η κα Αναστασία Ευσταθίου η οποία θα μιλήσει για το βιβλίο της και θα υπογράψει αντίτυπα για τους φίλους της, ενώ στο χώρο θα υπάρχουν  διαθέσιμα για το κοινό, βιβλία της συγγραφέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.