HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Άξιοι επαίνων και παράδειγμα προ μίμηση

Με εθελοντική εργασία και με τα φτυάρια επ ώμου, οι Λυκουριώτες έδωσαν λύση για τον δρόμο που οδηγεί στην δεξαμενή και ένα έργο που θα ...

Με εθελοντική εργασία και με τα φτυάρια επ ώμου, οι Λυκουριώτες έδωσαν λύση για τον δρόμο που οδηγεί στην δεξαμενή και ένα έργο που θα κόστιζε πάνω από 15.000 έγινε μόνο με κόστος 1.500 ευρώ. 
Η ομάδα κρούσης με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σοφοκλή Κοντογιάννη το μέλος του κοινοτικού συμβουλίου Θανάση ο Σβίγκο, τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό Τάκη Μιχαηλίδη, τους Νίκο Κολλιόπουλο, τον Χρήστο Δρούλια, τον  Δήμο και Μάριο Δαραβέλα τον Νίκο Π. Δαραβέλα και τον Μ. Καρατζιά έδρασαν αποτελεσματικά και ολοκλήρωσαν το έργο το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 
Αξίζει να σημειωθεί οτι ο  Δήμος Καλαβρύτων προσέφερε τα μπετά και ο Αντιδήμαρχος κ. Καράς φρόντισε την παραμονή του έργου να στείλει τσάπα για τις απαραίτητες διαμορφώσεις. 
Άξιοι επαίνων και παράδειγμα προ μίμηση.
ευχαριστουμε το αξιόλογο lykouriablog.com για τις φωτογραφίες. 
[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.