HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Λουκέτο" στο Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας και συγχώνευση με το Α.Τ. Καλαβρύτων

Το νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Τμημάτων της Αχαΐας παρουσίασε σε συνάντηση φορέων στην Πάτρα ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δημοσί...



Το νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Τμημάτων της Αχαΐας παρουσίασε σε συνάντηση φορέων στην Πάτρα ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Δημήτριος Αναγνωστάκης,, παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά
Η πρόταση της νέας δομής λειτουργίας των Αστυνομικών Τμημάτων περιλαμβάνει το κλείσιμο του Α.Τ.Κλειτορίας και την συγχώνευσή του με το Α.Τ.Καλαβρύτων.  Επίσης περιλαμβάνει, την παραμονή δυο αστυνομικών τμημάτων στην Πάτρα και το κλείσιμο της Τουριστικής αστυνομίας. Την παραμονή στο Αίγιο του Α.Τ. και των Τ.Α. Αιγιαλείας και Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων, αλλά το κλείσιμο του Τμήματος Τροχαίας. Ιδρύεται επίσης Τμήμα Ασφαλείας στη Δυτική Αχαΐα.
Στη συνάντηση συμμετέχουν τοπικοί βουλευτές, ο Περιφερειάρχης, Δήμαρχοι της Αχαΐας, η τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. οι δύο αντιστράτηγοι του Σώματος, ο Επιτελάρχης και ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος και  εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων των ένστολων αξιωματικών και αστυνομικών.
Μετά την ανακοίνωση των προτάσεων από μέρους του Γ.Γ του Υπουργείου  θα γίνει διαβούλευση προκειμένου να καταρτιστεί το τελικό σχέδιο της αναδιάρθρωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.