HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Την ανακήρυξη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο Δημότη Καλαβρύτων αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο

Την ανακήρυξη του Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο σε Επίτιμο Δημότη Καλαβρύτων αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο ...

Την ανακήρυξη του Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο σε Επίτιμο Δημότη Καλαβρύτων αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων πριν από λίγο στην τακτική Συνεδρίαση του. Η πρόταση για την ανακήρυξη του κ. Παυλόπουλου υπερψηφίστηκε απ όλους πλην του του δημοτικού συμβούλου της παράταξης "ΔΕΚΑ" κ. Παπακανέλλου που ψήφισε "παρών".
Η απόφαση αυτή ελήφθη με ευκαιρία της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στα Καλάβρυτα στις 13 Δεκεμβρίου στα πλάισια των εκδηώσεων τιμής και μνήμης του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος.

Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά, ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Καλαβρύτων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί τα Καλάβρυτα στην 72η Επέτειο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.
Με άλλη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά, παγώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά, τα πάσης φύσεως δημοτικά τέλη του Δήμου Καλαβρύτων, συνεκτιμώντας, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, την οικονομική κατάσταση των δημοτών μας και την κρίση που διέρχεται η Χώρα.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, μετά το πέρας του Δημοτικού Συμβουλίου, δήλωσε:
“Αποτελεί εξαιρετική τιμή για το Δήμο Καλαβρύτων και τη μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων και ένδειξη σεβασμού προς τους Καλαβρυτινούς νεκρούς, η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, που είναι ο ρυθμιστής του πολιτεύματος και εκφράζει την ενότητα του κράτους και του λαού, στα Καλάβρυτα στην 72η Επέτειο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Ελάχιστο οφειλόμενο χρέος από το Δήμο μας, αλλά και έκφραση των ευχαριστιών μας για αυτή την επίσκεψή του, είναι η ανακήρυξη του σε επίτιμο δημότη Καλαβρύτων, που έγινε με την απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.