HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΡΥΜΟΣ: Αξέχαστη εκδρομή από τον Σύλλογο Δρυμοτών

Οι πλούσιες δραστηριότητες του Συλλόγου Δρυμοτ'ων Καλαβρυτινών δεν σταματούν ποτέ και με κάθε ευκαιρία δίνουν την δυνατότητα στους ...


Οι πλούσιες δραστηριότητες του Συλλόγου Δρυμοτ'ων Καλαβρυτινών δεν σταματούν ποτέ και με κάθε ευκαιρία δίνουν την δυνατότητα στους συγχωριανούς να βρεθούν κοντά και να περνανε πάντα αξέχαστα. Χθες 1η Νοεμβρίου 2015 οργάνωσαν μια αξέχαστη εκδρομή στην ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ ( Ακροκόρινθο ), ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΑΠΙΟΥ, ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ( Ηραίου ) και ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

Τα μέλη του Συλλόγου μας μεταφέρουν: 
"Όλοι μαζί μέλη και φίλοι του Συλλόγου δώσαμε το καλύτερο μας εαυτό και απολαύσαμε μια υπέροχη εκδρομή. Κεντρικό πρόσωπο της, η ξεναγός και μέλος του Συλλόγου η κα. Φιλίτσα Μπουζιώτη. Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και συγχρόνως να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, από την άψογη ξενάγηση της, καθ' όλη τη διαδρομή από την Αθήνα, όσο και στον Αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου.
Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε την άξια και υπέροχη ξεναγό κα Φιλίτσα Μπουζιώτη για τη τέλεια κατάρτιση της ,αλλά και για τη καταπληκτική της προσφορά προς το Σύλλογο μας.
Όσο για αυτούς που για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να έρθουν, ελπίζουμε στο μέλλον σε μια ακόμα εκδρομή μας να δώσουν το παρόν και να περάσουμε όμορφα όλοι μαζί."

Τους ευχόμαστε πάντα υγεία και να συνεχίσουν έτσι την πλούσια δράση τους που ενδυναμώνει και διατηρεί την συνοχή των συγχωριανών και το καλό του τόπυυ μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.