HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο στον Φιλοποίμενα Βλαγκόπουλο

Στην πατρώα γη, το Παγκράτι Καλαβρύτων αναπαύεται εν ειρήνη από σήμερα το μεσημέρι ο εκλεκτός συμπατριώτης μας Φιλοποίμενας Βλαγκόπο...


Στην πατρώα γη, το Παγκράτι Καλαβρύτων αναπαύεται εν ειρήνη από σήμερα το μεσημέρι ο εκλεκτός συμπατριώτης μας Φιλοποίμενας Βλαγκόπουλος που έφυγε απο την ζωή στα 87 του χρόνια.
Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσε οι Οικογένεια του εκλιπόντος, πλήθος Παγρατιωτών, φίλων, Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παγκρατιωτών κ. Σπύρος Κατσουλιέρης και σύσσωμο το Δ.Σ. του, που επί σειρά ετών υπηρέτησε ως Πρόεδρος, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης -που και εκεί υπήρξε επί 25 έτη ενεργό μέλος του Δ.Σ.-, κ Δημήτριος Βαρβιτσιώτης συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ.,  ο επίτιμος Πρόεδρος της Π.Ε. Κ. Γεώργιος Κοσμάς, αντιπροσωπίες Καλαβρυτινών συλλόγων, τοπικών προέδρων και πολλοί άλλοι. Της Εξοδίου Ακολουθίας προεξήρχε ο πανοσιολογιότατος Ηγούμενος της Ι.Μ. Αγίας Λάυρα π. Ευσέβιος. 
Ο Θεός να τον αναπαύσει εν ειρήνη. Αιωνία του η μνήμη
[pgallery][/pgallery]

Ψήφισμα Π.Ε. για την απώλεια του Φιλοποίμενος Βλαγκόπουλου
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως αμέσως μόλις ενημερώθηκε για τον θάνατο του εκλεκτού συμπατριώτης μας, Φιλοποίμην Βλαγκόπουλο, ανθρώπου με τεράστια προσφορά στα κοινά και στις συλλογικές προσπάθειες ιδιαίτερα της γενέτειρας του το Παγκράτι Καλαβρύτων συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:
Αναγνωρίζοντας στον εκλιπόντα την τεράστια προσφορά του, στο τόπο μας αλλά και την πολυεπίπεδη προσφορά και δραστηριότητα του στα όργανα της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως που υπηρέτησε επί πολλά έτη
-Θεωρεί το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο,
-Εκφράζει βαθύτατα συλλυπητήρια στους οικείους του
-Θα παραστεί ο Πρόεδρος της Π.Ε. κ. Δημ. Βαβιτσιώτης και μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος
-Θα εκφωνηθεί επικήδειος εξ ονόματος της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως από τον επίτιμο Πρόεδρο της Π.Ε. κ. Γεώργιον Κοσμά
-Θα αναγνωσθεί το παρόν ψήφισμα
-Θα δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο
-Θα τοποθετηθεί η φωτογραφία του εκλιπόντος στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Εστίας της Παγκαλαβρυτινής ένωσης ως ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας συμβολής του στην ιδέα της συλλογικής προσπάθειας που υπηρέτησε σε όλο το βίο του
Ευχόμαστε να είναι η Μνήμη του χαραγμένη στους Καλαβρυτινούς για το μεγάλο έργο και τη δράση ενός από τους καλύτερους εκπροσώπους της Συλλογικής Προσπάθειας για το καλό των Καλαβρύτων και των Καλαβρυτινών.
ο Πρόεδρος Δημήτριος  Βαρβιτσιώτης
Γραμματέας Αναστασία Μπαλασοπούλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιώς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιώς, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλειπόντος και στον σύλλογο του Παγκρατίου. Ο Φιλοποίμην προσέφερε πολλά στην συλλογική προσπάθεια των Καλαβρυτινών. Συνεργασθήκαμε σε πολλούς τομείς και ιδία στην Παγκαλαβρυτινή ένωση. Οι ιδέες του και οι δράσεις του ήσαν πρωτοπόρες.
Αιωνία του η μνήμη.
Γιά το ΔΣ.ΑΘ.ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.