Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ι.Μ.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ - ΕΝΑΡΞΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ

Στις πνευματικές δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως εντάσσονται και οι εσπερινές ομιλίες που παρέχουν πνευματική τροφοδοσία στο ευσεβές π...

Στις πνευματικές δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως εντάσσονται και οι εσπερινές ομιλίες που παρέχουν πνευματική τροφοδοσία στο ευσεβές πλήρωμα. Οι ομιλίες πραγματοποιούνται στην Αίθουσα του Κέντρου Νεότητος «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» κάθε Κυριακή εσπέρας και το βήμα διακονούν διακεκριμένοι ομιλητές προσκαλούμενοι από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας.
Tην Κυριακή εσπέρας 1η Νοεμβρίου, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου, ξεκίνησε και φέτος ο κύκλος των εσπερινών ομιλιών. Τον αγιασμό τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Τσάκαλος, Αρχιερατικός Επίτροπος Αιγίου, παρουσία πλήθους κόσμου. 
Ακολούθησε εισήγηση από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Βενιανάκη, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, σχετική με το ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας. Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ο οποίος αναφέρθηκε σε επίκαιρα εκκλησιαστικά και εθνικά θέματα. 
Την ερχομένη Κυριακή 8η Νοεμβρίου 2015 θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ισαάκ Παπαθανασίου με λίαν επίκαιρο θέμα. 
[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.