HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αχαιός Ηρακλής Ρούπας, Νεος Τομεράρχης Ανάπτυξης και Οικονομίας ΠΑΣΟΚ

Ο Αχαιός Οικονομολόγος  και υποψήφιος Βουλευτής  Ηρακλής Ρούπας σε αναβαθμισμένο ρόλο αναλαμβάνει Γραμματέας Τομέα Οικονομίας Ανάπτυξης ...

Ο Αχαιός Οικονομολόγος  και υποψήφιος Βουλευτής  Ηρακλής Ρούπας σε αναβαθμισμένο ρόλο αναλαμβάνει Γραμματέας Τομέα Οικονομίας Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας του ΠΑΣΟΚ.
Ως τομεάρχης Ανάπτυξης και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής θα έχει τον συντονισμό επκπόνησης του νέου αναπτυξιακού πλάνου και σχεδιασμού. Μαζί με τον Παύλο Γερουλάνο θα διαμορφώσουν το νέο αφήγημα μίας σοσιαλδημοκρατικής προσέγγισης για την οικονομία και την ανάπτυξη. 
Η συνεχής παρουσία και το ενδιαφέρον του κ. Ρούπα για τον Νομό Αχαίας, αλλά και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γενικότερα και οι συνεχείς παρεμβάσεις του εδώ και χρόνια αφήνει την προσδοκία πως μέσα από την οπτική ενός πολύπαθου Νομού, θα μπορέσει να βοηθήσει σημαντικά στην αναπτυξιακή αναδιάταξη αλλά και δημιουργία θέσεων εργασίας.
Σε πολλές δημοσιεύσεις αλλά και συνεντεύξεις του έχει αναφερθεί μεταξύ άλλων στην ανάγκη προώθησης της νεανικής επιχειρηματικότητας και της διασύνδεσης νέων επιχειρηματιών με τα Πανεπιστήμια.
Με τον Ηρακλή Ρούπα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email herculesroupas@yahoo.co.uk ή μέσω της σελίδας του στο FaceBook Ηρακλής Ρούπας. Το πολιτικό γραφείο του κ. Ρούπα είναι στη Γούναρη 21-23

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.