Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νικολόπουλος : Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του για τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε ανάγκη»

Με αφορμή την γιορτή των πολυτέκνων, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε: «Σήμερα γιο...

Με αφορμή την γιορτή των πολυτέκνων, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε:
«Σήμερα γιορτάζουν οι πολύτεκνοι. Γιορτάζουν για τα παιδιά τους, που αποτελούν τον ανεκτίμητο πλούτο τους σε μία Ελλάδα όπου τα πάντα φθηναίνουν, φτωχαίνουν και εκφυλίζονται.
Σήμερα γιορτάζουν και όλοι οι Έλληνες όμως. Γιατί οι πολύτεκνες οικογένειες αποτελούν απλά και μόνο την εμπροσθοφυλακή και την προμετωπίδα της αξίας και της ιερότητας που έχει ακόμα για τον Έλληνα η οικογένεια.
Σε μία χώρα όπου τα σαρωτικά κύματα των μνημονίων ισοπεδώνουν τα πάντα, καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν προστάτεψε την οικογένεια. Δεν προστάτεψε τα παιδιά, δηλαδή το μοναδικό μέλλον και τη μοναδική ελπίδα του τόπου.
Και αυτό δεν αποτελεί μόνο μία μαύρη κηλίδα του πολιτικού συστήματος και μία τεράστια ντροπή. Αποτελεί μία εγκληματική πολιτική κατά της χώρα, η οποία συρρικνώνεται και σε μερικά χρόνια δεν θα μπορεί να έχει κανένα εθνικό ανάστημα και να αντέξει οποιοδήποτε ασφαλιστικό σύστημα, λόγω της μεγάλης γήρανσης του πληθυσμού.
Σε αυτό τον τόπο όμως, παρά τα τεράστια και εγκληματικά λάθη των κυβερνήσεων, υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν στην οικογένεια, πιστεύουν στην Ελλάδα και συνεχίζουν να παλεύουν. Στο πλευρό αυτών των ανθρώπων, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του για τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε ανάγκη. Τις αλλαγές που μπορούμε. 
Τις αλλαγές που θα δίνουν σε εμάς και τα παιδιά μας, τα παιδιά όλου του κόσμου, το δικαίωμα να χαμογελάνε…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.