HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στου Χελμού τα μονοπάτια έχεις την καλύτερη παρέα... Μανιτάρια (ΦΩΤΟ)

Ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ενήλικων εκπαιδευτικών σχετικά με την προστασία και ανάδειξ...

Ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ενήλικων εκπαιδευτικών σχετικά με την προστασία και ανάδειξη της βιοποικιλότητας της Προστατευόμενης Περιοχής Χελμού – Βουραϊκού και την αξιοποίηση τους στην υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο σχολείο, διοργάνωσε  ο Φορέας Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού. Στο διήμερο σεμινάριο που υλοποιήθηκε χθες Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 με τις παρουσιάσεις ειδικών επιστημόνων και ολοκληρώθηκε σήμερα 1 Νοεμβρίου με την διάσχιση του ορειβατικού μονοπατιού εντός της προστατευόμενης περιοχής Χελμού - ΒουραΙκού, συμμετείχαν εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων από Καλάβρυτα και Αιγιάλεια. 
Η καλή μας φίλη κ. Αναστασία Ευσταθίου, διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας που συμμετείχε μας λεει: "Στου Χελμού τα μονοπάτια έχεις την καλύτερη παρέα... Μανιτάρια όλων των ειδών και μεγεθών. Μια αξέχαστη εμπειρία κατάβασης σε ένα πυκνόφυτο δάσος με έλατα, καστανιές, πλατάνια και πεύκη με οδηγούς μας τους εκπαιδευτικούς του ΚΠΕ Κλειτορίας-Ακράτας, τα παιδιά του Φορέα Διαχείρισης Χελμού -Βουραϊκού και ανθρώπους με περιβαλλοντική ευαισθησία από την ΠΕΕΚΠΕ Δυτ. Ελλάδος."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.