HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

6ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ - 14/15 Νοεμβρίου 2015 - Ο Πίνακας Συμμετοχών

Λήξη δηλώσεων συμμετοχών χθες Δευτέρα 9/11/15, για τον αγώνα του ΑΛΜΑ Αιγίου. Είκοσι αγωνιστικά πληρώματα θα τολμήσουν να κατέβουν το πρ...

Λήξη δηλώσεων συμμετοχών χθες Δευτέρα 9/11/15, για τον αγώνα του ΑΛΜΑ Αιγίου. Είκοσι αγωνιστικά πληρώματα θα τολμήσουν να κατέβουν το πρωί της Κυριακής 15 Νοεμβρίου, την απαιτητική Ειδική Διαδρομή Φτέρη των 17 χιλιομέτρων. Ο αγώνας προσμετρά στο Έπαθλο Πελοποννήσου και στο Πρωτάθλημα των Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Ανάμεσα στους 20 μαχητές βρίσκονται σύγχρονα αυτοκίνητα, τα οποία θα διεκδικήσουν μια καλή θέση στην Γενική Κατάταξη. Ενώ σε μια άλλη εποχή θα μας γυρίσουν τα επτά ιστορικά αυτοκίνητα που θα τρέξουν, δίνοντας ξεχωριστή νότα και χρώμα στον αγώνα του όμορφου Αιγίου. Πρόκειται για αυτοκίνητα άψογα συντηρημένα από τους ιδιοκτήτες τους, έτοιμα να σημειώσουν πολύ καλές επιδόσεις, καθώς πολλά από αυτά έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στους αγώνες αυτοκινήτου.
Το σωματείο ΑΛΜΑ Αιγίου θα υποδεχτεί τους αγωνιζόμενους, μηχανικούς και τους φίλους των Ράλλυ το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΙΚΤΕΟ Αιγίου Αutovision, για την διεξαγωγή του τεχνικού ελέγχου από τις 16:00 έως τις 19:00 ώρα. Μετά στις 21:00 ώρα θα ακολουθήσει Πανηγυρική Εκκίνηση στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου, όπου εκεί θα μπορέσουν οι θεατές να παρατηρήσουν από κοντά τα αυτοκίνητα και τους αθλητές – αγωνιζόμενους. Την Κυριακή η δράση θα μεταφερθεί στο βουνό ξεκινώντας 10:00 ώρα το πρωί από το χωριό Φτέρη.
Το σωματείο ΑΛΜΑ Αιγίου ευχαριστεί το ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας και τους χορηγούς της τοπικής κοινωνίας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΑΛΜΑ και στήριξαν οικονομικά και αυτήν την διοργάνωση!
   Προσωρινές Συμμετοχές – 6ου Ράλλυ Σπριντ Αιγίου 2015
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.