Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον Εισαγγελέα Καλαβρύτων 45χρονη "ελαφροχέρα" από την Ακράτα

Συνελήφθη, χθες (10-11-2015) το μεσημέρι, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, μια 45χρονη ημεδαπή, σε βάρος της...

Συνελήφθη, χθες (10-11-2015) το μεσημέρι, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, μια 45χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου για την εξιχνίαση περιπτώσεων αφαίρεσης χρημάτων από κατάστημα στην Ακράτα, οι αστυνομικοί βρήκαν στη κατοχή της 45χρονης υπαλλήλου το χρηματικό πόσο των 50 ευρώ, σε διάφορα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, το οποίο είχε αφαιρέσει πριν λίγη ώρα από το ταμείο του καταστήματος.
Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι η δράστιδα αφαιρούσε συστηματικά το τελευταίο εξάμηνο, χρηματικά ποσά, ενώ το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε ξεπερνά τις 6.000 ευρώ.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων, ενώ τα χρήματα που βρέθηκαν στη κατοχή της, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο παθόντα καταστηματάρχη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.