HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ: Βγάζουμε το Τσίπουρο με πλούσιες εκδηλώσεις

Το Σαββατοκύριακο 31/10 και 1/11 ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Αθήνας "Η Αγία Τριάδα" διωργανώνει στο Λειβάρτζι την καθιερωμένη εκ...

Το Σαββατοκύριακο 31/10 και 1/11 ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Αθήνας "Η Αγία Τριάδα" διωργανώνει στο Λειβάρτζι την καθιερωμένη εκδήλωση για το Τσίπουρο. Αυτή τη φορά συνοδεία ζωντανής μουσικής, με τους Γιάννη Σταμάτη και Νεκτάριο Κυριαζή και DJ (Μπακάλης). Ο Σύλλογος υπόσχεται καλύτερη οργάνωση και φυσικά Γίδα βραστή και φασολάδα για όλους!!! 
Για την εκδήλωση ο Σύλλογος προγραμματίζει διήμερη εκδρομή 31/10 και 1/11 με 20 Ευρώ το άτομο. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 3450061, κα Γιάννα Ραβαζούλα. Το διήμερο αυτό σχεδιάζεται και μία ιδιαίτερη εκδήλωση αφιερωμένη στο έπος του '40. Εχουν προσκληθεί οι Δημοτικές Αρχές Τήνου και Κόνιτσας. Ο χρόνος άφιξης και αναχώρησής τους θα καθορίσει τον χρόνο και τον τόπο της τελετής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.