HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Την Παραίτηση Παπακανέλλου ζητά ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων για το χθεσινό συμβαν με τους δημοτικούς συμβούλους στα Καλάβρυτα. Διαβάστε   εδώ  το σχετικό ...


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων για το χθεσινό συμβαν με τους δημοτικούς συμβούλους στα Καλάβρυτα. Διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα του kalavrytanews.com 
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Με οργή και αγανάκτηση, καταδικάζουμε, την απαράδεκτη και εγκληματική συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου Καλαβρύτων Γεωργίου Παπακανέλλου (της παράταξης Δ.Ε.Κ.Α. του κ. Δημήτρη Κατσικόπουλου) και συγγενούς του, οι οποίοι, χθες το βράδυ, σε κατάστημα – ταβέρνα των Καλαβρύτων, εντελώς απρόκλητα, τέλεσαν, πλήθος σοβαρών και αξιόποινων πράξεων, σε βάρος τεσσάρων δημοτικών συμβούλων των Καλαβρύτων (σωματικές βλάβες, δυσφημήσεις, εξυβρίσεις, απειλές, προπηλακισμούς, καταδιώξεις, βλασφημίες) και επίσης προσέβαλαν, λόγω και έργω, το Δήμαρχο και άλλη δημοτική σύμβουλο, οι οποίοι τελούν, υπό κατάσταση, συγκλονισμού και ανησυχίας, για τις απρόκλητες αυτές αξιόποινες πράξεις.
Τέτοιες εγκληματικές πράξεις, σαν του παραπάνω δημοτικού συμβούλου, είναι πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες, για τα Καλάβρυτα, χαρακτηρίζουν αυτούς που τις τέλεσαν και καταδικάζονται, απερίφραστα, από τους φιλήσυχους, ευυπόληπτους και νομοταγείς Καλαβρυτινούς πολίτες.
Από τον παραπάνω δημοτικό σύμβουλο, δεν αναμένουμε, να έχει τη στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί. Όμως, από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δ.Ε.Κ.Α. κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο και τους υπόλοιπους επτά (7) δημοτικούς συμβούλους, μέλη της, οι οποίοι, με ευσυνειδησία, σοβαρότητα και το επιβαλλόμενο ήθος, επιτελούν το έργο τους, αναμένουμε όχι, απλώς, τη δημόσια καταδίκη της εγκληματικής αυτής συμπεριφοράς, αλλά και την άμεση διαγραφή του, από τη δημοτική τους παράταξη, την οποία, με τις πράξεις του, επίσης, δυσφημεί και προσβάλλει.
Είμαι βέβαιος, ότι οι έντιμοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Δ.Ε.Κ.Α. δε θα ανεχθούν, τέτοιες προσβολές και θα αποβάλλουν από την παράταξή τους τον παραπάνω δημοτικό σύμβουλο.
Ασφαλώς και η πρωτόγνωρη, για τα Καλάβρυτα, αυτή συμπεριφορά, θα συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα τύχει, της δέουσας ποινικής και αστικής μεταχείρισης, από τη Δικαιοσύνη.
Οι πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων και ιδίως οι νέοι μας, από τους οποίους είναι άγνωστα και πρωτόγνωρα αυτά τα «ήθη» του παραπάνω δημοτικού συμβούλου, είμαι βέβαιος ότι, απεχθάνονται και εκφράζουν τον αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.