HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με δύο πέναλτι στα τελευταία λεπτά κάμφθηκε η αξιόμαχη Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα και μάλιστα με δύο πέναλτι, κάμφθηκε η εξαιρετική προσπάθεια της Α.Ε.Καλαβρύτων στο δύσκολο εκτό...



Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα και μάλιστα με δύο πέναλτι, κάμφθηκε η εξαιρετική προσπάθεια της Α.Ε.Καλαβρύτων στο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Νίκη Προαστείου. Η Ομάδα των Καλαβρύτων με τον Γιώργο Αμασιάδη να κάνει ντεμπούτο στο πάγκο την ομάδας, κοίταξε στα ίσια τον αντίπαλο για ογδόντα λεπτά αλλά σε εκείνο το σημείο ένα αυστηρό πέναλτι δεν άφησε την ομάδα να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα τέρματα για την Νίκη Προαστείου σημείωσαν στο 80΄ο Νάτσης με πέναλτι και με τον ίδιο τρόπο ο Αθανασόπουλος στο 84ο λεπτό.
Για τν ομάδα των Καλαβρύτων αγωνίστηκαν: Παπαδημητρόπουλος, Αλεξόπουλος, Δημόπουλος, Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος (56′ Στέλλας), Βραχλιώτης, Σταθόπουλος (84′ Κουτρουμάνης), Λιβαθηνόπουλος (73′ Γκεράρντ), Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.