HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θανάσης Νταβλούρος: «Γιατί στηρίζω τον Απόστολο Τζιτζικώστα»

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος Από την πρώτη στιγμή που εξέφρασα δημοσίως την υποστήριξη μου στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα ...

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος
Από την πρώτη στιγμή που εξέφρασα δημοσίως την υποστήριξη μου στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, έγινα αποδέκτης του ερωτήματος: «Γιατί με τον Τζιτζικώστα»;
Η απάντηση είναι απλή. Ένας άνθρωπος όπως ο γράφων, που ασχολήθηκε με την πολιτική προερχόμενος από την κοινωνία και απευθυνόμενος σ’ αυτήν, δεν θα μπορούσε παρά να υποστηρίξει στην επερχόμενη εσωκομματική εκλογική αναμέτρηση ένα πρόσωπο που έχει επίσης ισχυρό έρεισμα στην κοινωνία.
Παράλληλα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι εκείνος που κατά τη γνώμη μου υπηρετεί με τον ακριβέστερο και σαφέστερο τρόπο τη λαϊκή εντολή για ανανέωση της ηγεσίας μας, με γνώμονα τις αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες της παράταξης μας.
Ωστόσο, αισθάνομαι την ανάγκη να επισημάνω δημοσίως ότι σέβομαι και τιμώ όλους τους υποψηφίους και να καταστήσω σαφές ότι, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, όποια κι αν είναι η ετυμηγορία των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, θα υπηρετήσω με αφοσίωση (και) το νέο πρόεδρο μας, ως πιστός στρατιώτης της παράταξης.
Και όπως έχω πράξει συνειδητά έως σήμερα, θα συνεχίσω να προτάσσω το εθνικό συμφέρον έναντι του κομματικού και το κομματικό συμφέρον έναντι του ατομικού.
Διότι ακλόνητη πεποίθηση μου είναι ότι η επόμενη μέρα πρέπει να βρει ενωμένη και αναβαπτισμένη τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να ασκήσει συντεταγμένα και αποτελεσματικά ως Αξιωματική Αντιπολίτευση το θεσμικό ρόλο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.