HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ενημέρωση από τον Σύλλογο Απανταχού Καστελλιωτών «ο Άγιος Γεώργιος»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι, μετά από πολυετείς προσπάθειες του Συλλόγου μας , εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβο...


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι, μετά από πολυετείς προσπάθειες του Συλλόγου μας, εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων στις 16-10-2015, το υπ΄αριθ. (12) θέμα Ημερήσιας Διάταξης «Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Βελτίωση Υποδομών Δ.Ε. Κλειτορίας (Πλανητέρο, Καστέλλι)», Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων», που αφορά την αντικατάσταση των αμυαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης του χωριού μας, από τη θέση «Βαρκό» μέχρι τη θέση«Πλάτανος», που είναι η δεξαμενή περισυλλογής ύδατος.
Για το λόγο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμαρχο Καλαβρύτων, κ. Γεώργιο Λαζουρά καθώς και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, που με την απόφασή τους αυτή, θα αντικατασταθούν επιτέλους, οι καρκινογόνες και επιβλαβείς για την υγεία των κατοίκων ως άνω αμυαντοσωλήνες.
Ευελπιστούμε ότι, και οι άλλες μας προτάσεις που έχουν υποβληθεί, θα τύχουν της ίδιας αντιμετώπισης, ώστε να αντιμετωπιστούν επιπλέον υπάρχοντα προβλήματα, και το χωριό μας να πάρει τη μορφή που του αξίζει…..!!!
Με τιμή
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Γιαννακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.