HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

AΡOANIA: Παραδειγματική και ταχύτατη παρέμβαση

Του Τρύφωνα Μαντά Από την Τετάρτη ξεκίνησε ένα νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει, εκ νέου το δήμο μας, δημιουργώντας δύσκολες καταστάσ...

Του Τρύφωνα Μαντά
Από την Τετάρτη ξεκίνησε ένα νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει, εκ νέου το δήμο μας, δημιουργώντας δύσκολες καταστάσεις για τους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων αλλά  και για τη δημοτική Αρχή. Κι αυτό διότι η έλλειψη μηχανημάτων και προσωπικού – χειριστών, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της δημοτικής Αρχής, για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.
Όμως παραδειγματική ήταν η παρέμβαση της δημοτικής Αρχής, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Αροάνιας Παναγιώτη Λιακόπουλου, κατά τις μέρες της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή μας πριν από μερικές μέρες, γύρω στις 13-14 Οκτώβρη 2015, όταν τόνοι λάσπης, υπό τη μορφή χείμαρρου, καταπλάκωσαν σε πολλά σημεία το οδόστρωμα του δημόσιου δρόμου που οδηγεί στο μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων με αποτέλεσμα να διακοπεί εντελώς η πρόσβαση σε αυτό, μέσα σε μία νύχτα.
Μετά από επικοινωνία της ηγουμένης με τον Αντιδήμαρχο Αρoανίας, μετά τη θεομηνία που έλαβε χώρα, και τη γνωστοποίηση του προβλήματος, φορτωτής κι εργάτες του δήμου Καλαβρύτων μετέβησαν στη συγκεκριμένη οδική οδό κι απελευθέρωσαν το δρόμο, αφού μετέφεραν τόνους χώματος και πετρών, κι αποκατέστησαν  εκ νέου την κυκλοφορία και τη διέλευση προς το πανέμορφο μοναστήρι. Μάλιστα  οι εργαζόμενοι, παρουσία του Αντιδημάρχου Αροάνιας Παναγιώτη Λιακόπουλου, τους οποίους κι ευχαρίστησαν θερμά η ηγουμένη κι οι αδελφέςμοναχές του μοναστηρίου, παρέμειναν στο σημείο μέχρι της πρώτες απογευματινές ώρες, όταν κι επέτυχαν τον πλήρη καθαρισμό του δρόμου. 
Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη οδική οδό θα πρέπει να γίνουν αρκετές διορθωτικές κινήσεις, καθώς σε κάποια σημεία ο δρόμος έχει υποχωρήσει αρκετά, ενώ τα κιούνια, έν είδη αγωγών, που έχουν τοποθετηθεί υπογείως, για τη διέλευση των όμβριων υδάτων, που επί τω πλείστω προέρχονται από τα γύρω βουνά, έχουν ήδη, όλα σχεδόν, γεμίσει με χώματα κ πέτρες κι η διέλευση των υδάτων, μέσω αυτών, έχει καταστεί σχεδόν αδύνατη.   

Τρύφωνας Μαντάς
Ο Τρύφωνας Μαντάς γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1973 στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Μαθήτευσε στο Γυμνάσιο και Λύκειο Καλαβρύτων. Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε. – Τμήμα : Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών). Το 2004 πήρε το δίπλωμά του αποφοιτώντας από την Δημοσιογραφική Σχολή του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, ικανοποιώντας έτσι το αστείρευτο δημοσιογραφικό μεράκι του. Έκτοτε ασχολήθηκε με το Ραδιόφωνο (ΣΠΟΡFM ΑΘΗΝΑΣ 94,6 – ΣΠΟΡFM ΠΑΤΡΑΣ 96,3) και τον γραπτό τύπο (ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: SPORTDAY, ΣΗΜΕΡΙΝΗ, SPORTWEEK κ.α.). Από τον Ιανουάριο του 2011 είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Αθηναϊκού Τύπου (Ε.Σ.Α.Τ) και συνεργάζεται με έντυπα, εφημερίδες και ενημερωτικές ιστοσελίδες των Πατρών και των Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.