HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλαβρυτινή Πανστρατιά στο 14 Πανελλήνιο συνέδριο Χειρουργικής (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελετή έναρξης στο 14 Πανελλήνιο συνέδριο Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων που πραγματοποιείται στο "Divan...



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελετή έναρξης στο 14 Πανελλήνιο συνέδριο Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων που πραγματοποιείται στο "Divani Caravel" της Αθήνας και διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων (Ε.Ε.Χ.Ε.Α.) από 30 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2015. Στο πολύ σημαντικό αυτό συνέδριο,  πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνεδρίου ΕΕΧΕΑ είναι ο αγαπητός μας συμπατριώτης dr Γεώργιος Ν. Ζωγράφος. Την επίσημη έναρξη του συνεδρίου έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος  ενώ την εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου απήθυνε  ο Καλαβρυτινός Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Στην κατάμεστη αίθουσα από πλήθος επιστημόνων του Ξενοδοχείου Κάραβελ το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς ο καθηγητής ενδοκρινολογίας του Παν. Πατρών κ. Κώστας Μάρκου ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δημήτριος Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Σωτήριος Τσενές, ο αντιπρόεδρος της ένωσης Καλαβρυτινών ιατρών κ. Γεώργιος Σκάρπας και πολλοί άλλοι Καλαβρυτινοί. Παρευρέθυσαν ακόμα, ο Προέδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Πατούλης,  ο Πρόεδρος την Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας κ. Μπράμης, ο Πρόεδρο της χειρουργικής εταιρείας κ. Μακρής διακεκριμένοι ιατροί από το εξωτερικό, εκπροσώποι της UEMS, της European Society of Endocrine Surgeons και της American Association of Endocrine Surgeons και πολλών ιατρών από όλη την Ελλάδα. Η επιτυχία του συνεδρίου ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές.

[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.